Vauvoja ja juhlia.

_MG_3836

Olen onnekas.

Olen onnekas, sillä ympärilläni on sellainen perheen ja ystävien tukiverkosto, josta en voisi enää enempää kiittää. Olen onnekas, sillä raskausaikaani on ilahduttanut yhden jos toisenkin ystävän raskausuutiset. Olen onnekas, sillä kolmen viikon päästä meistä on yhden parhaan ystäväni laskettu aika. Laskettu päivä on ystävän, jonka kanssa ollaan muutettu samaan aikaan Kotkasta Tampereelle.  Nyt saamme pian kokea samaan aikaan tämä äitiyden ihmeellinen maailma.

Tänään siis vietettiin pienimuotoisesti minun ja Elisan vauvajuhlia brunssin merkeissä Tampereella Hullussa porossa. Päätettiin pitää ne itse itsellemme, sillä suurin tarkoitus oli vain viettää kivaa aikaa kavereiden kanssa.

_MG_3833

On niin hassua ajatella, että olen ”siinä iässä”, että suurinosa kavereistani alkaa olla äitejä tai ovat pian tulevia äitejä. Yht’ äkkiä tuntuu, että kaikki ovat raskaana ja ne loput ovat jo vauvansa saaneet. On oikeastaan ollut välillä todella piristävää nähdä myös niitä, keillä tämä vauvajuttu ei ole vielä ajankohtaista, sillä pikkuhiljaa alan olla ihan yhtä raskautta koko ihminen ja huomaan, että pääni on aivan pehmeä kaikesta tästä. En halua muuttua ihmiseksi, joka ei osaa muusta puhua kuin omasta lapsestaan :D!

Nämä vauvajuhlat olivat tavallaan pieni etappi, sillä näiden onnistumista jännitettiin kovasti pian koittavan lasketun ajan johdosta. Onneksi poika päätti pysyä sisällä ja vitsailtiinkin eilen, että jos nyt tulee, niin mielellään tänään neljän jälkeen. Eipä ole vielä ainakaan näkynyt ja olen kyllä ihan asennoitunut siihen, että tässä saattaa vielä vierähtää tovi jos toinenkin, vaikka alaselän supistukset ovat olleetkin ihan omaa luokkaansa eilen ja myös tänään.

Tuntuu, että olen jotenkin ihan älyttömän herkillä ja iltapäivä kotiintulon jälkeen menikin enemmän ja vähemmän itkeskellessä, sillä eihän mikään päivä voi olla niin hyvä, etteikö siihen mahtuisi myös niitä surullisia asioita. Tai sitten teen vaan nyt asioista jotenkin suurempia, kuin ne ovat! Noh – kyllä tämä tästä vielä iloksi taas muuttuu. Pikku happihyppely Timon kanssa teki jo todella paljon.

_MG_3842 _MG_3844

Voi näitä ihania tyttöjä<3

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta