Kärsivällisyys koetuksella..

*sisältää mainoslinkin

Minä olen todella malttamaton ihminen. Vaikka toisaalla olen se lehmänhermoinen, mistään hermostumaton tyyppi, niin odottaminen ei todellakaan kuulu minun parhaisiin puoliini.  Tässäkohtaa raskautta tätä luonteenlujuutta testataan todella, sillä päivät alkavat käydä erittäin pitkiksi ja h- hetkeä odottaa kuin kuuta nousevaa.

Hassua ajatella, että viimeiset yhdeksän kuukautta ovat lopulta menneet todella nopeasti, mutta aivan kuin jostain kytkimestä olisi käännetty ja aika olisi pysähtynyt, sillä viikko tuntuu nyt jo ikuisuudelta. Pahinta tässä odottamisessa on varmasti se, että en tiedä mitä odottaa.. Mitä vain voi tapahtua, milloi vain voi tapahtua – tämä kun ei ole minun päätösvaltani alla. Jos laskettu päivä olisi virallinen the day ja silloin aina 100% varmuudella vauva tulisi maailmaan, olisi minun paljon helpompi olla, asiat olisivat tavallaan minun hallinnassani.

hobck1

Tämä aika on mitä parasta koulua minulle opetella pois tästä kärsimättömyydestäni ja päästää irti siitä kontrolloinnin tarpeesta. Minun on opittava elämään hetkessä ja etenkin nauttimaan siitä hetkestä, jossa elän. Olenkin nyt ihan sujuvasti miettinyt asioita, joita koitan toteuttaa tässä vielä ennnen pojan syntymistä ja jos nyt jotain jää tekemättä, niin sitten jää – mikään ei ole kovin tärkeää tehtävää kuitenkaan.

Tässä pikkulista mitä suunnitelmiini kuuluu:

  • ikkunoiden pesu
  • ystävien näkeminen
  • pitkään nukkuminen (edes yhtenä aamuna)
  • päivä vietettynä sohvalla
  • ulkona syöminen
  • minun ja Timon yhteisestä ajasta nauttiminen
  • pitkät, kuumat suihkut ja rauhallinen kauneudenhoito
  • muutama reipas salitreeni ilman aikatauluja

Näissä on jo monelle päivälle puuhaa ja varmasti saan ajan kulumaan. Pitäisi varmaan laittaa herätyskello soimaan joka aamu, sillä tänäänkin kun neuvola oli 8:30, olisin nukkunut sikeästi varmaan sataan, kun kaikkina muina aamuina olen ollut hereillä klo 07 ja yhtään ei ole väsyttänyt.

Neuvolasta muuten terveisiä, vatsa oli 35cm, painoa 81,6kg ja pojan pää viimeviikosta nyt kiinnittynyt paikoilleen. Josko tässä voisi pian jo toivoa jotain tapahtuvan?

hoBck_Fotor_Collage

Leggingsit Calvin Klein/ House of Brandon**

House of Brandonilla **10- 17.4.2016 koodilla SMMR16 kaikki normaalihintaiset tuotteet -15% (ei koske Calvin Kleinin ja dr. Denimin tuotteita).

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta