Pitkän odotuksen tuloksia

Heippa siellä, hengissä ollaan – kaikki kolme. Meille syntyi ihana pieni poika torstai- aamuna klo 3:14, poika painoi 3640g ja on 52cm pitkä. Synnytys itsessään oli jotain aika jäätävää, mutta jätän sen ihan omaksi jutukseen. Sanotaan nyt vaikka ihan lyhyesti näin, että menin osastolle tiistaina klo 20 ja kun siitä sitten laskee tunnit syntymään voi loput päätellä itse 😀

IMG_8117

En edes oikein tiedä, että mistä aloittaisin tämän kaiken, sillä viimeiseen lähes viikkoon on sisältynyt enemmän tapahtumaa, kuin moneen moneen kuukauteen – vaikka niiden tuloshan tuossa kapalossa tuhisee.

Olisin varmaan kirjoitellut kuulumisia jo aikaisemminkin, mutta olemme harmillisesti vieläkin täällä sairaalassa. Onneksi Tayssissa on tämä potilashotelli, joten olemme voineet Timon ja sintin kanssa olla ihan omissa oloissamme täällä nyt parin yön verran. Nyt sitten odotellaan, että josko jo vaikka huomenna päästäisiin kotiin.

Mistään vakavasta ei ole kyse – pojan bilirupiiniarvo vain nousee kokoajan tasaisesti ja lääkäri nyt odottaa, että arvo lähtisi laskusuuntaan ennenkuin päästää kotiin. Valohoitoakaan ei ole aloitettu,  koska arvo ei juuri ole siellä rajoilla, että siihen tarvisi mennä – vielä. Poika on tosi väsynyt, mutta ihan tyytyväisen oloinen kuitenkin.

IMG_8147

Kirjoittelen pian lisää kun saan vähän ajatuksia jäsenneltyä päässäni. Nyt kaikki energia menee tuohon pieneen mieheen ja hänen hyvinvoinnistaan huolehtimiseen, joten korvienvälistä ei juurikaan tule mitään järkevää ulos!

emmakaisa

33 vastausta artikkeliin “Pitkän odotuksen tuloksia”

 1. Ihanaa! <3 Onnea kamalasti sinne ja huippua että ootte päässeet potilashotelliin kuitenkin vaikka joudutaan seuraileen. Muistan kyllä miten pitkiä nuo päivät sairaalassa on ja että haluis kotiin jo mutta etteköhän te kohta pääse! Meillä oli bilit koholla myös ja mää pidin semmosta imetysrundia kotonakin monta päivää että arvot rupeis laskeen eikä joutuis uudelleen sairaalaan. Tsemppiä!

  • Kiitos <3 Just saatiin tieto, että kaappi tulee yöksi huoneeseen.. Onneksi niin, että saadaan laskuun nuo arvot pian. Harmi, että tuo meidän poika on niin väsynyt, että hän ei oikein jaksa edes imeä, että aletaan nyt ruiskulla antamaan maitoa lisäksi. Onneksi tosiaan saadaan olla täällä hotellissa, en kestäisi jos joduttaisiin olla osastolla. Pää-asia on se, että mistään vakavammasta ei ole kyse, vaikka ikäväähän tämäkin on!

 2. Ihanaa että mistään sen vakavammasta ei ole kyse🙏 ☺️❤️ Meillä tyttö syntyi viime syksynä 24h kestäneen käynnistyksen tuloksena rv41+4. Mini oli vain 2.5kg ja 49cm syntyessään eikä hengittänyt,minkä seurauksena hänet heti vietiin teho-osastolle hengittämään lisähappea letkujen kautta,missä viettikin puolet sairaalassa olostamme(oltiin 6päivää) Maidonkin sai ensimmäisen viikkonsa nenämahaletkusta,mutta siitä sitten alkoi jaksaa itse imeä pullosta. Nykyään ei päälle päin enää kyllä uskoisi miten heiveröisistä ja ”avuttomista” lähtökohdista on neiti matkansa aloittanut❤️ Toivottavasti pääsette pian kotiin ja pääsette aloittamasn kunnolla arjen perheenä pienen kanssa.

  • Voi kauhea, olen sanonutkin, että vähällähän tässä päästään. Tuo valohoito on kyllä todella raskas koko perheelle, sillä sinttihän ei olisi tuolla laatikossa ollenkaan, joten joudutaan väkisin häntä siellä pitämään 🙁 Onneksi teilläkin kaikki hyvin lopulta<3

 3. Onnea ihanasta pienokaisesta! Toivottavasti arvot lähtevät pian laskemaan ja pääsette kotiin! Tsemppiä!

  • Kiitos<3 Nyt on 12 tuntia valohoitoa takana ja samanlaiset vielä edessä, että toivotaan näillä arvojen laskevan edes hieman.

 4. Onnea pienen ihmeen johdosta! Kova urakka takana ja uudenlainen edessä.<3

 5. Meilla tuli pojille sitten sama syntymapaiva! Meidan syntyi torstaina 14.4. klo 23.22!
  Me paastiin tanaan kotiin kum tulehdun saatiin selatettya. Mulla ei vaan ole maito noussut, koska ekat paivat meni vahan ohi kun poika oli sen verran kipea, niin nyt sitten yritetaan sadda sita puolta toimiman ja sahlataan korvikkeiden, pullojen, pumppaamisen kanssa, kaak. Tsemppia sinne!

  • Ei voi olla totta 😀 siis ihan mahtava sattuma, vaikka lähellähän nää on ollutkin! Zemppiä sinne maitohommiin:) onko pojalla kaikki kuitenkin hyvin?

 6. Lämpöiset onnentoivotukset ❤
  Toivottavasti pian pääsette kotiin 🙂

 7. Mä oon nyt lukenut tyyliin koko tän sun blogin läpi ja aijon kyllä seurata jatkossakin ihanaa vauva-arkea 🙂 Hurjasti onnea emma&timo pienestä ihmeestä! 🙂

 8. Oikein paljon onnea! On ollut ihana seurata blogistasi raskauden kulkua (kiitos siis kun olet jakanut raskauteen liittyviä asioita) ja nyt odotan enemmän kuin innolla synnytyskertomusta sekä kirjoituksia uudesta arjestanne vauvan kanssa 🙂 Eli tuhannesti vielä onnea suloisesta vauvasta ja toivottavasti pääsette pian kotiin!

  • Voi kiitos paljon <3 Varmasti tulen jakamaan arkeamme kaikissa muodoissa ja palautumista ym. jahka pian täältä kotiin päästäisiin!

 9. Onnea pienokaisesta ❤️ On varmasti ollut raskas alku mutta onneksi kaikki on kuitenkin hyvin ja uusi vaihe teidän kaikkien elämässä voi alkaa. Loppuun vielä todettakoon että huh tuota synnytyksen kestoa 😳

  • Virallinen aika 23,5h mutta Tays:siin kirjauduin jo viikko sitten tiistaina 😀 Olit kyllä syöksysynnytyksinesi mielessä aina välillä kun supistukset ei tuntunut loppuvan ikinä..

 10. Paljon onnea pienestä kääröstä! <3 Olemme olleet siis samaa aikaa samassa paikassa ähertämässä, tänne syntyi tyttö samana päivänä. Reilu kuukauden etuajassa vaan.. Mutta hauska sattuma 😀

  • No mutta onnea sinnekin <3 Olitteko hotellilla myös?

  • Kiitos! 🙂 Ei oltu, kun vauva oli lastenosastolla ensimmäisen viikon.. Muuten varmasti siellä olisi törmätty 🙂 nyt käytiin jälkeenpäin siinä vauva kuvauksessa hotellilla ja vaikutti oikeen mukavalta paikalta!

  • Aivan 🙂 Mä just muistin, että meidän vauvakuvat olis pitänyt tilata eilen jos olis halunnut alea 😀 ounou!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta