Viikon mittaan olen…

*postauksessa kaupallinen linkki

… Olen tajunnut, että kaikki mitä olen joskus ajatellut äitiydestä, on ollut kuvitelmaa siitä, miten se tulisi menemään, mitä tuntisin ja mitä kokisin.

… Olen ihmetellyt useaan otteeseen, miten ihmeellinen naisen vartalo on, josta tuollainen pieni ihme vaan tulee jo niin valmiina.

sintti

… Olen kokenut suuria rakkauden tunteita, niin tuota pientä kääröä, kuin Timoakin kohtaan. Vanhemmuus on kertakaikkiaan ihmeellinen asia ja se muuttaa niin parisuhdetta, kuin yksilöäkin.

… Olen hämmästynyt miten vähän olen ahdistunut vartalostani. Jotenkin sitä on alkanut näkemään omaa napaa pidemmälle ja paljon asioita tuntuu toissijaiselta (kirjoitan palautumisesta ja ajatuksistani vielä ihan lähitulevaisuudessa).

… Olen hieman hämmentynyt kuinka kipeä ihminen voi olla synnytyksen jälkeen.

sintti1

….Olen tajunnut vasta ihan oikeasti, kuinka koko meidän elämämme on nyt aivan erilaista kuin ennen, mutta kunnon arki meillä alkaa vasta kohta kun Timo lähtee takaisin töihin ja kaappi on palautettu sairaalaan.

… Olen ollut ylpeä meistä, sillä en olisi ikinä voinut kuvitella, että osataan olla näinkin hyviä tässä vanhemmuusjutussa. Vaippa vaihtuu kuin vanhalta tekijältä ja kyllä me handlataan hyvin jo jopa nenän tukkoisuuskin.

…Olen syönyt sanani monta kertaa, kerron niistä kerroista vielä joskus.. Pakko sanoa, että voin vaan kuvitella kuinka monesti joku teistä lukijoista on pyöritellyt päätään minun tekstieni ääressä ja miettinyt, että ”voi tyttö kulta niinhän sinä luulet sen menevän” :D!

sintti2

**Lakanat Ellos.fi. Koodilla 335721 saat 10€ alennusta, kun tilaat vähintään 40€ tuotteita. Alennus on voimassa 24.4.2016 asti ja on käytettävissä vain kerran.

Haluaisin vielä lopuksi pyytää teiltä postaustoiveita tulevaisuudessa. Minun pääni on täynnä asiaa, mutta jotenkin kaiken jäsentely on nyt ihan kauhean hankalaa. Kaikkea saa ehdottaa :)!

 

emmakaisa

8 vastausta artikkeliin “Viikon mittaan olen…”

    • Valitettavasti en, haluan kuitenkin kunnioittaa heitä ja heidän yksityisyyttään. Äitini asuu ulkomailla, jos se vähän avaa sitä, miksi olen joskus sanonut äitisuhteen puuttumisesta 🙂

  1. Voisitko kirjoittaa tarkemmin siitä, että mitä olet ajatellut äitiydestä ja siitä arjesta ja miten se on sitten oikeasti mennyt 🙂

  2. Voisitko tehdä postauksen nykyisen kotikaupunkisi ja entisten kotikaupunkien lempparipaikoista?

    • Hei kiva idea 🙂 Etenkin kun ollaan varmasti kesällä pidempi aika synnyinkaupungissani Haminassa!

  3. Ois kiva jos kirjoittaisit ristiäisten järjestämisestä, jos siis teille tulee sellaiset. Vinkkejä paikan valintaan, tarjoiluihin jne. Meillä sellaiset on edessä loppukesällä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta