Uutta ilmettä sisustukseen (postauksessa alekoodi)

*postauksessa mainoslinkkejä

Muistan joskus vannoneeni, että meillä ei tulla näkemään sinistä väriä sisustuksessa koskaan. Never say never!

_MG_3982

Matto täältä, tyynynpääliset täällä, täällä ja täällä **

Tästä on jo reilu vuosi, kun saimme joululahjaksi vanhemmiltani pentikin sinivalkoisen viltin. Pakko sanoa, että vihasin sitä aluksi, mutta nykyään en luopuisi siitä mistään hinnasta, sillä sen ympärille on rakennettu tällä hetkellä koko olohuoneen värimaailma.

Mietimme pitkään uuden maton hankkimista, sillä vanha nukkamatto ei pidemmänpäälle olisi ollut kovin käytännöllinen kun pikkumies aloittaa liikkumisen. Oltiin jo lähdössä ostamaan ikeasta harmaata mattoa olohuoneeseen, kun päätin käydä vielä katsomassa, että olisiko elloksella hieman persoonallisempaa vaihtoehtoa ikealle.

Jäin tuijottelemaan insipiraatiokuvia sivuille ja ihastuin sinisen, harmaan ja roosan komboon. Pian olinkin jo laittanut ostoskoriin kasan uusia tyynynpäälisiä ja täydellisen sinivalkoisen maton. Olen enemmän kuin tyytyväinen näihin pikku muutoksiin, sininen ja roosa pukee meidän harmaansävyistä olohuonetta ja sohvaa erinomaisesti ja meidän valkosininen vilttikin oli kuin tehty tähän värimaailmaan.

Onneksi vaihdoin muuten nämä tyynyliinat ja maton ennen synnärille lähtöä, oli ihana tulla kotiin kun kotona oli niin freshin näköistä! Nyt vaan pitää toivoa, että en kyllästy tähän ihan äkkiä, sillä tulee pidemmän päälle kalliiksi vaihtaa kaikki olohuoneen tekstiilit kerralla 😀

Mitäs siellä ollaan mieltä sinisestä sisutuksessa?

BTW. Ellokselta saa muuten -20% kaikista kengistä koodilla 335453 (koskee vain uusia tilauksia).

_MG_3980_MG_3984

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta