Vappu meidän tapaan.

Eipä ole kauheasti kuvasaldoa kertynyt tältä vapulta jos puhelimen sataa eri vauvakuvaa ei lasketa. Meidän vappu sujui yllätys yllätys – hyvin rauhallisissa merkeissä kotona. Ystävämme kävivät eilen illalla meillä syömässä ja muuten olemmekin harjoitelleet normaalia perhearkea kolmistaan.

Kävimme eilen ikeassa ja ruokakaupassa pojan kanssa, olin ihan ällikällä lyöty, sillä poika veteli koko reissun ajan sikeitä, eikä varmaan tiedä missään käyneensäkkään. Poika nukahtaa kun hänet laittaa turvakaukaloon tai rattaisiin heti ja nukkuu niin kauan kun vain on liikkeessä. Jospa ensiviikolla uskaltauduttaisiin ihan kahdestaankin jo johonkin liikkeelle.

Tänään kävimme Hervannan vesitornissa katselemassa maisemia ja kahvilla. Se on kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen paikka näin niinkuin ravintolana, mutta maisema oli mitä mahtavin. Olen niin iloinen, että kävely alkaa tuntua hyvältä ja kivut muutenkin hellittämään.

Sanoin tänään juuri Timolle, että hassua, miten päivät tuntuvat tosi paljon pidemmiltä kun päivään mahtuu niin paljon tapahtumaa. Mitään ihmeellistähän päivät eivät sisällä, mutta jotenkin se perus möllöttäminen on jäänyt ja niinä hetkinä kun poika nukkuu tulee oikeasti tehtyäkin jotain hyödyllistä. Nyt pojalla on ollut hieman katkonaisempia öitä ja päiviä, mutta ne kai kuuluu asiaan. Voisi varmaan väsyttää jos tuo ilma ei olisi noin täydellisen aurinkoinen.

Meidän vappu ei siis sisältänyt serpentiiniä ja kuohujuomaa, eikä mitään muutakaan normaalista viikonlopusta poikkeavaa. Meidän vappu oli kuitenkin ensimmäinen laatuaan jolloin puin pojalle, meidän pojallemme tiikeripipon vapun kunniaksi ja kävelin ensimmäisen melkein tunnin vaunulenkin auringonpaisteessa. Voisin siis sanoa, että meidän vappu oli hyvinkin erityinen!

sintti12

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta