Pakko se on myöntää..

”Blogi tulee elämään nämä muutokset vahvasti minun mukanani ja varmasti jutut myös pyörivät paljon elämäntilanteeni ympärillä, mutta voin luvata, että kuhan nyt alkuinnostuksesta pääsen, ei jutut ole ihan pelkkää raskautta kokoajan”

Näin kirjoitin14.9.2015, ja kuinka väärässä saatoinkaan olla. On yhden käden sormilla laskettavissa ne postaukset, joissa en mainitse sanaa raskaus tai vauva/ kirjoita jotain, mikä liittyy tähän kaikkeen.


_MG_4061

Kuvittelin ja halusin vakaasti pitää vielä varmaan raskauden loppuaikoihin asti kiinni ajatuksesta, että tämä blogi on jatkossakin lifestyle- blogi, hyvin treenipainotteinen sellainen. En mielelläni sano tätä vieläkään ääneen, mutta pakko kai se on myöntää, blogini on mamma blogi. Äitiys on vienyt tätä blogia tiettyyn suuntaan ja tulen jatkossakin varmasti kirjoittamaan paljon aiheeseen liittyen. Se, että nyt eletään tällaista elämänvaihetta, ei toki poissulje mitään aihe-alueita, mutta onhan tämä nyt selkeästikkin rajautunut tähän tiettyyn teemaan.

Äitiys on kuitenkin niin paljon muutakin kuin vain sitä tissi vauvan suussa kotona makaamista, että turhaan minä karsastan sitä mammablogin ”leimaa”.  Meidän uusi elämämme on tässä vasta alkutaipaleella ja haluan tottakai jakaa sen teidänkin kanssa. Outoahan se olisi, jos en haluaisi.

Minun tapani olla äiti on kuitenkin täysin minun laiseni ja on kivaa jakaa omia kokemuksia, sillä itse ainakin raskaanaollessa luin kaikki blogit, mitä vain löysin, jotta saisin jotain mihin samaistua. Minusta on hienoa, että erilaiset äidit kirjoittavat blogeja ja että meillä on täällä ff:lläkin useita äitejä kirjoittelemassa, sillä erilaiset näkökulmat ovat niin suuri rikkaus. Toki se voi puuduttaa hieman, että näitä vauva-uutisia pukkaa nyt vähän jokaisessa blogissa, mutta toisaalta, on meillä täällä sitten niitä treeni- ja ruokavaliovinkkejäkin jokaiseen makuun! Ja aion minäkin vielä pistää siihen soppaan lusikkani jahka minulla on sillä saralla jotain annettavaa.

Ihanaa alkanutta viikkoa, meillä on tässä parina tulevina viikkoina niin paljon kaikkea kivaa tiedossa, että en kestä!

BTW. Me nukuttiin viimeyönä niin hyvin, että en kestä sitäkään!

_MG_4065

 

 

emmakaisa

9 vastausta artikkeliin “Pakko se on myöntää..”

 1. Musta ainakin on vaan kvia, että kirjoitat rakausjuttuja(kin)! 🙂

  terveisin yksi joka tahtoisi enemmän kun mitään, että vihdoin tärppäisi ja raskaustesti näyttäisi kahta viivaa yhden sijaan 😉

  • Kiva kuulla 🙂 Kyllä se sieltä vielä tärppää, annatte vaan asioiden tapahtua ilman turhaa stressiä <3

 2. Hahaa! 😀 Mä voin siis niin allekirjoittaa tän! Mäkin kirjoitin sen ”uutispostauksen” perään, että kyllä täällä tulee olemaan muitakin kuin raskausjuttuja.. Mutta nyt kuitenkin tässä puolentoista viikon aikana jutut on pyörineet enemmän tai vähemmän tämän asian ympärillä. On mulla kaksi postausta ollut, missä en oo maininnutkaan raskaudesta.. 😉
  Noh toisaalta, on tämä sen verran iso osa meidän elämää nyt ja tulevaisuudessa, että ei niiltä jutuilta voi eikä halua välttyä. 🙂 <3

  • Mutta siis miksi ei kirjoittais? Mietin, että mikä on sellainen bloggari jonka kirjoituksiin tällainen uutinen ei vaikuttaisi, niin ehkä jos kirjoittaisit vain ruokablogia tai meikkiblogia, niin sitten raskisjutut voisi jättää pois, mutta kirjoita nyt sitten treenaamisesta jos et itse enää pysty niin paljon treenailemaan ja sen mitä treenaat teet raskauden ehdoilla. Nää elämäntyyliblogit kun elää vähän elämän mukana 🙂

 3. Turha ajatella että pitäisi kirjoittaa treeni- ja lifestylejuttuja jos tuntuu että haluat kirjoittaa mammajuttuja; blogeja on NIIN paljon, että kyllä niitä treeni- ja lifestylejuttuja löytyy muualta jos nimenomaan niitä haluaa lukea. Olipa epämääräinen lause! 😀 Mutta itse olen ainakin tykännyt lukea sun raskaus/vauvajuttuja, vaikka ei itselleni ole mitenkään ajankohtainen aihe, kirjoitat aiheesta mielenkiintoisesti!

 4. Olen itse viikolla 37 raskaana ja oikein odotan seuraavaa postausta vauvoista, palautumisesta, vartalon muutoksesta jne. 🙂
  Kyllä niitä salipostauksia ehtii jatkossa tekemään kun vauva kasvaa.

  Ihanaa kesää sinulle!

  • Voi miten kiva kuulla 🙂 Ihanaa kesää ja loppuodotusta sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta