Pukeutuminen raskauden jälkeen, asuhaaveita x 3

*sisältää mainoslinkkejä

En ole uskaltanut juurikaan ostaa vielä itselleni vaatteita synnytyksen jälkeen. Vartaloni on vielä suuressa muutostilassa joten olisi suuri riski sijoittaa nyt yhtään mihinkään kalliimpaan vaatteeseen, kun todennäköisesti se olisi kuitenkin pian väärän kokoinen.

Olen haaveillut, että jos sitten juhannus aleista pääsisin ostamaan itselleni jotain uusia vaatteita, enköhän silloin ala muistuttaa edes etäisesti vanhaa itseäni. Toisaalta kaikki vanhat vaatteet tuntuu ihan uusilta, kun niitä ei ole voinut käyttää yhdeksään kuukauteen. Olen myös muutamaan otteeseen hieman hämmentynyt kun joku vaate, mikä on ollut loppuraskaudesta sopiva, onkin nyt minulle todella iso. Jännästi se vatsa vie vaatteista tilaa.

House of Brandonilla saa koodilla SUM859 -20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista, lukuunottamatta dr. Denimiä ja Calvin Klein:nia, joten päätin kuitenkin kerätä tähän muutaman asun, mitä itse tykkäisin käyttää!**

hobkollasikesä2

Paita täältä* , housut täältä* 

Olin jo itseasiassa tilaamassa tätä paitaa itselleni, mutta tajusin, että eihän minun ole mitään järkeä tilata paitaa jota pitäisi käyttää ilman rintaliivejä.. Jää siis hamaan tulevaisuuteen tämän hankinta, ellen löydä jostain itsevarmuutta kulkea maidot rinnuksilla ulkona… Uusia housuja uskallan ajatella ehkä syksyllä 😀

hob kollaasikesä1

Mekko täällä*, takki täällä *

Minulla itseasiassa on tällainen mekko, mutta se koki juuri tämän suurenemisen mahan katoamisen jälkeen. Minusta valkomusta raita ja vaalea farkku on ihan lyömätön pari, joten siksi tämä takki kylmempiä kesä-iltoja varten.

hobkollaasikesä

Takki täältä*, mekko täältä*

Kävelin tämän takin ohi Koskikeskuksessa ja se on vaivannut minua sen jälkeen todella paljon. Nään jo sen varmaan sataan eri asuun yhdistettynä ja esim. tuon mekon kanssa kesän juhlissa (who am I kidding – ihan kuin minä olisin menossa juhlimaan kesällä :D?) tämä takki olisi täydellinen. Arvatkaa, että onko tuosta takista minun kokoani jäljellä enää missään… NOUP!

Paljon vaatteita on nyt jäänyt kauppaan juurikin, koska on ihan turhaa laittaa päälle jotain sellaista, mistä et saa kaivettua tissejä esiin nanosekunnissa kun tuolla pojalla menee hermo. Hän on saanut pullosta ruokaa kun olemme kaupungilla, joten olen jopa hieman päässyt panostamaan vaatteisiin, mutta kotona kuljen melkein kylpytakissa/maksimekossa ja jossain imetyliivejä apinoivassa topissa. Onneksi tämä on vain yksi vaihe ja niitä kivoja uusia vaatteita ehtii miettiä sitten myöhemminkin, nythän niitä on tavallaan koko kaappi pullollaan 😀

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta