Lähtötilanne ja ensimmäinen epäonnistunut päivä.

Tänään siis aloitin tämän fitfarmin Fit mama- nettivalmennuksen. Nyt kun ehdin eilen illalla tarkemmin valmennukseen tutustua, oli sen sisältö oikein positiivinen, vaikka mitään taikojahan tässä kuudessa viikossa ei tehdä, niin saa tästä hyvän pohjan taas säännölliseen liikuntaan.

Valmennus ottaa huomioon hyvin myös sen, että imetän, joten ruokaa on todella riittävästi.. Saa pikemminkin olla syömässä koko ajan. Tein aamulla ensimmäisen kotijumpan valmennuksesta ja melkein nauratti miten huonossa kunnossa jotkut lihakset ovat. Tai oikeastaan miten niitä ei ole. Olen kuitenkin ollut omasta mielestäni ihan hyvässä kunnossa, niin nyt pelkät naisten punnerrukset tuntuivat ihan ylitsepääsemättömän rankalta. Noh, tästä ei ole tie kuin ylöspäin.

Tämä päivähän meni jo omalta osaltaan todella reisille, sillä poika raivohuusi viidestä eteenpäin nyt puoleen kymmeneen asti, joten sain syötyä päivän kaksi ensimmäistä ruokaa ja loput jäikin syömättä. Josko kohta jotain saisin suustani alas kun Timo on kotona töistä vihdoin poikaa rauhoittelemassa. Saa nähdä miten tämän valmennuksen kanssa käy jos tämä arki jatkuu tällaisena. Toisaalta pieni on menetys, kuhan vaan pojan ei ole paha olla koko ajan. Olisin varmaan menettänyt järkeni jos Pauliina ei olisi ollut tässä muutamaa tuntia henkisenä tukena – voi kumpa tietäisi, että mikä pikkuista vaivaa.

Otettiin tänään aamulla kuvat lähtötilanteesta ja pakko sanoa, että olen ehkä osannut itse ottaa hieman parempia kuvia 😀 Tai siis tarkoitan tällä, että olen saanut itseni jotenkin näyttämään paljon solakammalta kuvissa.. Kuvakulmat tekee ihmeitä. Otettiin myös kriittiset mitat, joita on kiva seurailla homman edetessä. Ajattelin, että seuraavaksi otetaan mitat vasta sitten kuukauden kuluttua.

Tässä aloitusmitat tältä päivältä

 • aamupaino 66,5kg
 • vas reisi 51cm
 • oikea reisi 50cm
 • vyötärö 88,5cm
 • lantio 102cm

alkukuvat

 

 

emmakaisa

8 vastausta artikkeliin “Lähtötilanne ja ensimmäinen epäonnistunut päivä.”

 1. Jos pojan itkuisuus jatkuu, suosittelen tutustumaan imetysdiettaamiseen, ellei se ole jo muutoin tuttua. Meillä itkut saatiin lopetettua minun maidottomalla, munattomalla ja soijattomalla dieetillä. 👍

  • Ollaan niihin tutustuttukkin, veikkaan eilisen itkujen syyksy d- tippoja..

 2. Mä mietin kanssa tätä valmennusta mutta skippasin sitten kuitenkin koska en oo nyt valmis sitoutumaan ohjeisiin. Nostan sulle kyllä hattua!

  Ja mitä näihin kadonneisiin lihaksiin tulee niin tuttu tunne 😄😄 kun sain luvan alkaa treenata vatsoja niin aloitin ihan pokkana tosta noin vaan mutta eihän se ihan niin mennytkään !? Mahtoi olla koominen näky sivustakatsojille 😂

  Tsemppiä sulle valmennukseen ja vauva-arkeen

  • Voi olla, että itelläkin menee reisille koko homma, ainakin nyt tän tää viikko.. Ei kauheasti dietit kiinnosta kun on oksentanut koko yön 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta