Pikku E:n ensimmäinen neuvolalääkäri

Voin ihan rehellisesti sanoa, että olin aivan kauhuissani menossa tänään neuvolaan edellisen käyntini jälkeen. Pelkäsin, että kohtaamme saman lääkärin myös poikaa tutkimassa ja olin jo täysin asennoitunut jatkamaan lääkärikäyntejä yksityisellä puolella, sillä luottoni Hervannan neuvolaäkäreihin oli täysin mennyt.

Kävimme ensin terveydenhoitajalla mittauksissa ja avauduin hänelle lääkärikäynnistäni ja peloistani. Ilmeisesti tämä minua tutkinut lääkäri on tunnettu loistavan palvelun ammattilaisena, sillä tämä hoitaja antoi minulle uuden ajan toiselle lääkärille ja toivoi, että teen lääkäristä valituksen.

Poika oli kasvanut hienosti ja alammekin hätyytellä jo ison pojan kokoa. Hänellä siis pituutta nyt sen 59cm ja painoa 6kg. Lääkärinkään tarkastuksessa ei mitään ihmeelistä löytynyt ja kaikki tuntui olevan niinkuin pitääkin.

Huomaan myös arjessa huimaa kasvamista. Poika on alkanut nähdä ympärilleen ja sen myötä myös alkanut viihtyä hieman lattialla ja esim. sängyllä katselemassa mitä äiti tai isä puuhailee. Myös yöt ovat alkaneet pidentyä ja viime yönäkin meillä nukuttiin kymmenen tuntia kahdella heräämisellä. Mikään ei tällä hetkellä voita sitä tunnetta, kun hyvin nukutun yön jälkeen kainalossa hymyilee tuo ihana pikkumies! (Tai oikeastaan voittaa, nimittäin rauhassa juotu aamukahvi ja sen jälkeen heräilevä hyväntuulinen vauva kainalossa :D.)

Hyvin huomaa, että me kasvamme myös vanhempina, nimittäin nyt sitä katsoo jo pari viikkoa aikaa taaksepäin ja miettii, että ei se pojan itku nyt niin kamalaa ehkä ollutkaan. Aika tuntuu niin lyhyeltä nyt jälkikäteen, vaikka silloin päivät tuntuivat loputtomilta. Nyt kun mietin, niin meidän arki on itseasiassa aika helppoa..

Ollaan juuri matkalla maalle ja sieltä lähdetään pojan kanssa viikoksi Haminaan isovanhempien luokse lomailemaan. Kahden viikon päästä meillä on ristiäiset ja sitä ennen riittääkin kaikenlaista puuhaa. Mä tykkään meidän elämästä just nyt ihan todella paljon <3

_MG_4265

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Pikku E:n ensimmäinen neuvolalääkäri”

  1. Emma, Nelli vois varmaan sokeroida pois noi tossa viimisessä kuvassa aika vahvasti näkyvät rintakarvat?

    • Hahahha 😀 Joo pitää vissiin soittaa sille!

  2. Eikö oo jännää miten sieltä itkujen keskeltä elämä tuntuu ihan toivottomalta, mutta sitten jälkikäteen kaikki tuntuu menneen ohi aikajanalla nopeasti! Noita vaiheita tulee ja menee ja jokaisen rankan hetken jälkeen sitä oppii taas arvostamaan niitä helpompia hetkiä <3. Ihanaa kun kävitte ja ihan mahtavaa että kesällä päästään mylläämään yhdessä perheinä :). Mites ois vaikka pikku laivareissu tms ;)?

    • Niinhän se on! Voi kesästä tulee kiva <3 Katsotaan sitten, että mitä ehtii tekemään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta