Terveiset kotiseudulta + nyt saa kysyä!

IMG_4383

Terveiset Haminasta! Tulimme tänne Mäntyharjussa vietetyn viikonlopun päätteeksi ja tarkoitus olisi olla pojan kanssa isovanhempien nurkissa seuraavat ainakin viisi päivää.

Oli ihan mieletöntä luksusta käydä hyvän ystäväni Sallan kanssa äsken lenkillä ihan kahdestaan, kun poika jäi nukkumaan vaarin ja mummon kanssa. Kun isovanhemmat ovat monen sadan kilometrin päässä Tampereelta, sitä jotenkin arvostaa heidän apuaan ihan erilailla, kuin ehkä jos he olisivat aina tavoitettavissa. Ne hetket pienet hetket omaa aikaa nousevat arvoon arvaamattomaan!

IMG_4384

Olen ihan superinnoissani tästä viikosta, pääsen näkemään paljon ystäviä ja viettämään aikaa perheen kanssa. Timoa kyllä tulee hurja ikävä, sillä näen hänet seuraavan kerran vasta ensiviikon sunnuntaina – saa nähdä onko poika hänen silmissään kasvanut paljonkin :). Kun sitten pääsemme taas Tampereelle, alkaa ristiäisten järestely ja se viikko onkin aikamoista hulinaa, ihanaa!


Pyysin teiltä viimeksi noin vuosi sitten kysymyksiä blogiin. Silloin koin ehkä bloggarin pahimmat hetket kun kysymyksiä tuli lopulta kai kaksi vai kolme – aluksi näytti, että ei yhtään 😀 Nyt on tapahtunut vuoden aikana aika paljon ja lukijoitakin on melkein tuplasti enemmän, joten ajattelin tehdä tällaisen uudelleen! Kysymyksiä voi jättää ensiviikon sunnuntaihin asti(jos niitä tulisi edes neljä ;)).

Ihanaa alkavaa viikkoa! Meidän elämää voi seurailla myös snäpin puolella, minut löytää nimimerkillä emmakaisa100 🙂

IMG_4385

emmakaisa

9 vastausta artikkeliin “Terveiset kotiseudulta + nyt saa kysyä!”

 1. Kiva että päätit tehdä tälläsen postauksen 🙂 Mua onkin mietityttänyt pariki asiaa ja nyt taitaa olla hyvä hetki kysyy 🙂 Eli siis mistä blogisi nimi tulee? Nimi on musta tosi hyvä ja hyvällä tavalla erilainen ku muut mut mietin et mistä oot keksiny sen 🙂 Mikä olet ammatiltasi? Kauanko olette olleet Timon kanssa yhdessä?

 2. Mua kiinnostaisi tietää teidän arjesta, millaisia päivät siis ovat? (Tässä ihan erillinen postausvinkki, joku sellainen päivä kanssasi postaus ois kiva) Oletko ajatellut olla kotona vauvan kanssa pitkään, vai palaatko työelämään vanhempainvapaan jälkeen? Millaisia kasvatusajatuksia sinulla on, pitääkö vauva opettaa heti tavoille vai saako vauva-aikana olla rennommin? Miten miehesi osallistuu vauvan hoitoon? Kuten huomaat niin kaikki vauvoihin liittyvä kiinnostaa, onhan täälläkin tuore äiti ja hieman pihalla kaikesta 😉

 3. Kuinka suhteenne on muuttunut lapsen syntymisen jälkeen?
  Haluatko olla samanlainen vanhempi kuin mitä omat vanhempasi ovat olleet?
  Haluatteko lisäö lapsia?
  Oletko tyytyväinen itseesi?
  Mistä haaveilet?
  Minkälaisen ihmisen haluat pojastasi kasvattaa?

 4. Poditko koskaan vauvakuumetta?
  Suurin unelmasi?
  Haluatko lisää lapsia?
  Noudatatko mitään erikoisruokavaliota?
  Missä näet itsesi 10v. kuluttua?
  Tämän hetken ihanin muotitrendi?
  Suosikki lastenvaatekauppa?

 5. Heippa!
  Millainen kokemus synnytys sinulle oli? Koska aloitit blogin pitämisen? Tuleeko törky kommentteja? Mielestäni kirjoitat hyvin neutraalisti ja tykkään lukea siksi blogiasi joten en uskoisi sinun saavan sellaisia kauheasti ainakaan. : ) Mukavaa kesää! : )
  Ja kiitos mukavasta blogista! 💗

 6. Mitä katsot mieluiten telkkarista?
  Millaisista leffoista tykkäät?
  Top 3 lempiherkut? (voit vaikka laittaa erikseen terveelliset ja epäterveelliset herkut)
  Lempi kosmetiikkamerkki?
  Kummasta luulet tulevan tiukempi kasvattaja, sinusta vai Timosta?
  Pidätkö eläimistä?

  🙂

 7. Onko äitiys ollut sellaista kuin ajattelit? Onko sulla herännyt negatiivisia tunteita tai tullut sellainen olo, että mihin sitä onksan ryhtynyt?

 8. Hei, olen vasta löytänyt blogisi. On ollut mielenkiintoista lukea juttujasi vauva-arjesta sekä raskauden ja synnytyksen jälkeisestä liikkumisesta. Oma arkeni hyvin samanlaista, kuukausi sitten syntyi esikoiseni.

  Millainen urheilutausta sinulla on? En ole ennättänyt selailla vanhoja postauksia, joista varmasti vastaus löytyisi. Olisi kiva, jos tekisit esittelypostauksen itsestäsi. Varmasti jokainen uusi lukijasi tykkäisi 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta