Neljän viikon muutos – dietistä ei tietoakaan..

Voin ihan rehellisesti sanoa, että tämä minun fitmama- rupeamani meni osaltani ihan reisille. En ole syönyt yhtenäkään päivänä jokaista ateriaa, taikka edes puolia niistä(ainakaan oikein). Olen syönyt tänä aikana hampurilaisen ja karkkia. Olen tehnyt kotitreeneistä yhteensä  ehkä kolme, mutta lenkkeillyt olen sitäkin enemmän.

Olen ihan totaalisen epäonnistunut tässä kuuden viikon prokkiksessa jos sitä katsoo fitmaman näkökulmasta, mutta jos katson vartaloani, tapahtuu muutosta koko ajan.  Tiedän, että en voi olla tänä kesänä siinä kunnossa mitä olin ennen raskautta, mutta voin silti rakastaa vartaloani ja tehdä sen eteen näissä koti-äiti puitteissa töitä. Kerkeän muokkaamaan siitä kiinteämmän sitten talven aikana, nyt keskityn vain palautumiseen ja kyllä minä mielelläni kadotan jokaisen raskauskilonkin tässä sivussa.

Koen, että oloni ei ole vieläkään täysin normaali ja synnytyksestäkin on vasta kaksi kuukautta. Tiedän, että raskaammat lihaskuntoharjoitukset eivät todellakaan tule vielä kuuloonkaan, eikä minulla kyllä ole niiden suhteen mikään kiire, ehdin kyllä kyykkäämään. Toki olen tehnyt kotona kyykkyjä pojan painolla. Voisin muuten jakaa vinkkejä kotona lapsen kanssa treenailuun, sillä nyt kun poika alkaa kannatella enemmän päätään on mahdollisuuksia avautunut ihan eri tavalla.

Tässä nyt kuitenkin muutoskuvat vajaan kuukauden ajalta(ja lopussa muutama eri muoto:D):

Lähtötilanne:

alkukuvat

Nykytilanne:

muutos2

Senttejähän minusta ei ole lähtenyt kuin vyötäröltä  9cm(kohtu vetäytyy, siksi niin paljon) ja kiloja tässä välissä kolme.. Varmaan jalat ja takapuoli alkaa taas sulaa kun aloitan kunnolla lihaskuntoharjoitukset.

Tässä vielä muutama maha viimeajoilta:

muutos12

Käyhän jättämässä kysymyksesi eiliseen postaukseen ”Terveiset kotiseudulta +nyt saa kysyä!”

Mukavaa viikonalkua<3

 

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Neljän viikon muutos – dietistä ei tietoakaan..”

 1. Hyvinhän sinä olet palautunut, vaikka eihän tuossa ajassa mitään ihmeitä kerkiä tapahtumaan, kuitenkin hei vasta pari kuukautta synnytyksestäkin 🙂 Eikä oikeastaan mikään hoppukaan!

  • Juuri näin, aikaa on kulunut vähän ja toisaalta sitä on edessäpäin mielin määrin! Olen itsekin kyllä tyytyväinen 🙂

 2. Jos itse palaudun joskus raskauden jäljiltä noin hyvin ja nopeasti niin olen kyllä tyytyväinen, toivottavasti säkin olet! 🙂 kaunis ja hoikka vartalo, älä ota stressiä yhtään vaikkei mennyt suunnitelman mukaan!

  • Joo siis olen todella iloisesti yllättynyt siitä kuinka hyvin olen jo tässä ajassa ja aikalailla tekemättä mitään palautunut! Joten ehdottomasti olen tämän hetkiseen tilanteeseen tyytyväinen 🙂

 3. Pyhpah, ei ole menny reisille! Mikä valmennuksen tavoite on, joku tietty kilomäärä vai? Mainitaanko siellä henkinen hyvinvointi ja hyvä olo? Jos mainitaan, olet onnistunut, jos ei mainita, on tuossa valmennuksessa puutteita. Ei onni tule peilistä, vaakanumeroista ja senteistä vaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

  Minulle ainakin tulee tekstistäsi kuva, että olet onnistunut. Olet äiti ja hyvä juuri tuollaisena. Jos kehitystä tapahtuu, tapahtukoon se juuri tuolla tavalla ”siinä sivussa”, ei pakottamalla.

  Toivon sulle kaikkea hyvää, ennen kaikkea oman mielesi sisällä, ei numeroiduissa tuloksissa. 🙂

  • <3 Kaikkea ihanaa sinullekin, kommenttisi sai minut hymyilemään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta