Päivä meidän elämästämme.

Ensiksikin kiitos eilisistä kommenteista! Sain loistavia postausideoita ja toteuttelenkin niitä (ja jo aikaisemmin tulleita) tässä nyt kesän mittaan 🙂 Sain myös hyviä näkökulmia blogiini ja nyt jään miettimään, että miten lähden tätä hommaa kehittämään!

Tämä viikko on ollut ihana. Olemme ollet E:n kanssa Haminassa viettämässä isovanhempi ja kaveriaikaa. Olemme ehtineet rentoutumaan, mutta tekemistäkin on onneksi riittänyt! Heinäkuussa tulemme sitten pidemmäksi aikaa kotikonnuille, sillä koko meidän perheellä on silloin ruhtinaalliset viisi viikkoa yhteistä aikaa. En yhtään malttaisi odottaa!

Minulta on toivottu tällaista meidän päivä postausta, niin toteutin sen nyt tänään. Voisin tehdä tällaisia jatkossa useamminkin, sillä meillä ei kyllä yksikään päivä nykyään ole samanlainen kuin toinen.


6:30 meidän aamumme alkoi. Nukuttiin ihan ruhtinaalliset unet, sillä E vetäisin unia 20:30- 6:30 kahdella heräämisellä. Nukuin itsekin kymmenestä eteenpäin, joten en olisi aamulla pidempään jaksanut nukkuakkaan.

IMG_4418

7:30 E nukahti tortillanana kapaloon ja minä pääsin pakkailemaan. Olen nyt mummilla (anoppilassa) yötä ja huomenna lähden E:n kanssa vielä meidän mökille mäntyharjuun. Lapsen kanssa matkustaminen on kyllä ihan oma show:nsa, sillä tavaraa on ihan mielettömän paljon. Minä olen vielä ihan toivoton hamstraamaan tavaraa mukaan, joten nytkin meillä oli kasseja mukana ruhtinaalliset neljä…

IMG_4423

9:00 Koska E jatkoi uniaan, sain rauhassa vielä laittautua ja syödä aamupalaa. Olen tottunut toimimaan tehokkaasti E:n unien aikaan, joten minulla jäi ruhtinaallisesti aikaa ihan hengailuun ennenkuin poika heräsi 9:45 uniltaan ruokailuhommiin.

aamukollage

(Tässä välissä pakko hehkuttaa, nimittäin tuo kuvassa näkyvä kampa on ollut vastaus rukouksiini! Hain Primestä tuon Kardashianin tupeerauskamman ja en enää ikinä vaihda sitä toiseen. Teen kuitenkin erikseen pian postauksen liittyen kauneustuotteisiin, joten ei tuosta sen enempää..)

Poika nukkui vielä aamupäivällä toiset pikku-unet ja klo 13:30 me lähdettin kohti Kotkaa.

IMG_4426

14:00 Oltiin hyvissä ajoin keskustassa, joten aikaa jäi hieman kaupolla pyörimiseen. E ei selkeästikkään viihdy vaatekaupoilla, sillä sen verran, että päästään sisälle kauppaan alkaa vaunuista kuulua tasainen kitinä joka hiljalleen kiihtyy itkuksi ja jatkuu kunnes poika on olkapäällä kiikkumassa. Tämä sama kuvio toistuu aina kun pääsen sisälle vaatekauppaan. Viimeksi jumbon Zarassa kuljin ihan mutsina sintti olkapäällä ja kasailin vaatteita kuin mikäkin kokenut vaunuilija rattaitten päälle.

Kun ystäväni Salla pääsi töistä ja kun sain pojan taas pakattua vaunuihin, suuntasimme kohti Nihtilöiden ullakkohuoneistoa taas yhtä uutta prinsessaa nuuskuttamaan! Vauvoja on nyt kaikkialla <3 //Sallan blogi täällä, Iisan blogi täällä//

IMG_4430 IMG_4445

Nihtilöiltä ajeltiin bussin kanssa Haminaan anoppilaan ja täällä minä istuskelen saunan raikkaana kissa sylissä ja poika nukkuu jo sikeästi uniaan.

Kaikenkaikkiaan meillä on ollut oikein reipastahtinen päivä. Tähän on sisältynyt paljon tissittelyä, maitopukluja uudella paidalla ja väsyneitä kiukkuitkuja. Jos meillä olisi jokainen päivä tälläinen, alkaisin varmaan pehmetä ihan täysin. Sitten on vastapainona ne päivät jolloin poika huutaa niin, että en saa housuja jalkaan ennen iltapäivää, onneksi niitä on nykyään harvemmin:D

Onko teillä muuten arvauksia pojan nimestä?

IMG_4439

emmakaisa

8 vastausta artikkeliin “Päivä meidän elämästämme.”

  1. Veikkaisin Eliasta tai Eemeli/Emil 🙂 Joka tapauksessa kaunis nimi varmasti<3 Tämä oli muutes kiva postaus, lisää tämmöisiä.

  2. En kestä tota E:n ilmettä tossa meidän yhteiskuvassa :D! Kuin taivas olisi just romahtanut päälle… Awwww <3! Hahha maitobaarissa oli kyllä todellinen Happy Hour… Voi Salla parkaa 😀 tissejä siellä tissejä täällä :D!

    • Yhtä tissiä koko konkkaronkka 😀 Oli ihana nähdä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta