Emma äitiyden takana

Uuden elämäntilanteen myötä blogin pariin on tullut varmasti muutamakin uusi ihminen. Kaikki eivät ole seuranneet matkaani bloggerista alkaen (ei varmaan kukaan?), joten ajattelin tehdä tällaisen esittelypostauksen uusille ja miksei vanhoillekin lukijoille. Kerron nyt sen mitä olen äitinä olon lisäksi.

milkakuvat

Olen vuonna 1989 Haminassa syntynyt naisen alku. Puhun silti aina meneväni Kotkaan ja miellän itseni hyvin usein edelleen Kotkalaiseksi, vaikka en koskaan sitä kodikseni tuntenutkaan. Olen elämästäni asunut myöskin Israelissa isäni ulkomaankomennuksen vuoksi yhteensä kaksi vuotta. Nyt meidän perheemme koti on Tampereella, Hervannassa ja odotan sitä päivää, että pääsemme takaisin keskustan tuntumaan. Vaikka asuntoamme rakastankin sydämeni jäi Kalevaan.

Olen naimisissa maailman hienoimman miehen, Timon kanssa. Olemme olleet pian vuoden naimisissa (minne se vuosi katosi?) ja seurustelua meillä on takana viisi vuotta (Timo korjaa jos muistan väärin). Tarinamme alkoi kun menin Timolle hierontaan – se olikin yksi niistä kolmesta hierontakerrasta meidän yhteiselomme aikana :D!

Olen harrastanut liikuntaa koko elämäni enemmän tai vähemmän. Ette ehkä usko, mutta lapsena olin todella hyvä uimisessa ja olisin varmaan ollut siinä hyvä ihan kilpailutasolla, ellen olisi sitä lopettanut. Nyt en mielelläni astu jalallanikaan uimahalliin, tästä kammosta pitäisi kyllä päästä yli! Olen harrastanut kaikkea sirkuksesta partioon, mutta minun lajini oli ja tulee aina olemaan tanssi.

Muuttaessani Kotkasta Tampereelle jätin taakseni yhden elämäni hienoimmista kokemuksista – nimittäin tanssiryhmän nimeltä Bionic crew. Sen jälkeen en ole oikein osannut lähteä mihinkään mukaan, sillä ikävöin niin kovasti ryhmäämme <3 Alla olevaa videota alettiin kuvata juuri niihin samoihin aikoihin kaksi vuotta sitten kun muutimme, jos oikein tarkasti katsoo, niin saatan vielä vilahtaa jossakin kohtauksissa 😀

Viimeiset kaksi vuotta olen lähinnä harrastanut kuntosaliharjoittelua ja lenkkeilyä, mutta nyt synnytyksen jälkeen olen vain lenkkeillyt.

Lempiruokani on tortillat ja syömme niitä ainakin kerran viikossa. Lempijuomani on kuohuviini (viimeisin iloinen yllätys oli Siltsu- skumppa). Meillä on kaksi siamilaista kissaa, joista toinen asuu Haminassa Timon vanhemmilla, sillä hän ei enää muuton jälkeen meille sopeutunut. Pidän juhlien järjestämisestä ja rakastan yllätyksiä. Tykkään matkustella, mutta en ole yhtään omatoimimatkailija vaan tykkään, että voin heittää aivot narikkaan ja maata altaalla koko loman (ollaan niin bamsehotellien tulevia asiakkaita). Olen ammatiltani sairaanhoitaja, mutta haaveilen tosiaan työllistäväni itseni blogin parissa ihan täyspäiväisesti.

Lisää minusta saatte tietää kun vastailen kysymyksiin alkuviikosta! Kysymyksiä voi vielä jättää sunnuntaihin asti TÄHÄN postaukseen.

Ihanaa viikonloppua ja terkut Mäntyharjusta.. Kertokaa joku nyt äkkiä, että miten saan tämän kylän keskustassa kulumaan huomenna kaksi tuntia E:n kanssa kahdestaan?!?

milkakuvat2

Kuvat: Milka/ Olennaisuuksia- Blogi

emmakaisa

10 vastausta artikkeliin “Emma äitiyden takana”

 1. Hei! Eksyin sun blogiin sattumalta ja vaikuttaa kyllä tosi kivalta! Taidanpa jäädä seurailemaan. Hassua, miten sattuikin että samalta alueelta ollaan. Meillä kans haaveena päästä Hervannalta toisaalle asumaan, ei ole meidän paikka tämä! Ihanaa kesää! 🙂

  • Joo ei oo kyllä yhtään meidänkään… Tykkään hurjasti meidän talosta ja pihapiiristä, mutta kaipaan takaisin Kalevaan ja Hervanta ei vaan ole meidän paikka. Mutta nyt ollaan siellä vielä vähän aikaa, kun vasta asunto ostettiin. Ihanaa kesää myös sinulle 🙂

 2. En oo koskaan aiemmin kommentoinu sun blogiin, mutta nyt päätin 🙂 Sun blogi on ihan mun suosikkeja! Kirjotat ihanasti, kuvat on hyviä ja mikä parasta, postaat useasti! Jatka samaan malliin, minä ainakin pysyn blogin mukana! 🙂 ja ihanaa kesää teidän perheelle!

  • Voi kiitos kommentistasi, ihanaa kesää myös sinulle <3

 3. Moikkamoi ! Sun blogi on raikas, rehellinen, hauska ja sydämestä kirjoitettu. Sana tortillakäärö rupeaa hymyilyttää ; olen itse kolmekk tytön äiti. Se, että olet sairaanhoitaja tuo mun mielestä syvyyttä tähän blogiisi. Musta on aivan mahtavaa, että uskallat kertoa että vauva-ajan alku esim ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan siihen liittyy myös omaa epävarmuutta ym kaikenmoisia tunteita. Ja siltikin sun blogistasi välittyy rakkaus. Ihana olet, tsemppiä!

  • Voi miten ihanasti sanottu<3 Kivaa kesää teidän perheelle 🙂

 4. Kotkalainen täällä hei 😀 Pakko paljastaa että olen fitfashionille siirtymisesi jälkeen lukenut blogiasi, mutta alkuun en lämmennyt blogille ollenkaan.

  Kuitenkin olet kehittyny bloggaajana ja nykyään blogisi on suosikkiblogejani, vaikka omaankin ihan täysin eri elämäntilanteen (21v opiskelija). 😀 Jatka samaan malliin! (:

 5. Moikka,

  Olen lukenut blogiasi nyt muutaman kuukauden ja tykästynyt siihen kovasti. Kirjoitat asioita joihin moni pystyy samaistumaan ja se tekee blogista mielenkiintoisen. Oli hauska huomata esittelysi myötä ,että muutkin asiat yhdisti nimin. myös v. 1989 syntynyt Tamperelaistunut sairaanhoitaja. 🙂

  Aurinkoista kesää teidän perheelle!

  • Noniin, ehkä joskus työelämässä törmätään 😀 Kiva kuulla, ihanaa kesää sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta