Vähän erilainen lauantai kuin ajattelin.

Kuten eilen pyysin apua, luulin viettäväni lauantaita kahdestaan E:n kanssa Mäntyharjun keskustassa. Päädyttiin kuitenkin pitkästymisen pelossa kävelemään puolesta matkasta taidekeskus Salmelalle, jossa siis oli tänään kesäkauden avaiskonsertti jonne Isäni oli saanut kutsun. Minulla meinasi usko loppua lenkin aikana, sillä reitin varrelle sattui muutama aika jäätävä ylämäki, huomenna saatta olla takareidet aika kipeät.

IMG_4473

ONNEKSI otin mukaani lenkkikamojen lisäksi myös hieman siistimmän takin, sillä kun pääsin Salmelan vieressä sijaitsevalle kahvilalle, totesin minut vaaleanpunaisen kevyttoppatakkini ja lenkkareideni erottuvan hieman joukosta – ei edukseen tällä kertaa.

Ennenkuin huomasinkaan oltiin E:n kanssa keskellä juhlallisuuksia ja minä todella kultturellina ihmsenä olin siellä JukkaRintaloiden keskellä kuohuviinilasillinen kädessäni ihmettelemässä vuoden nuoren taitelijan palkitsemista. Poika nukkui sujuvasti kaikki juhlallisuudet rattaissa ja totesinkin hänen olevan sujuva seurapiirivauva jo kahdeksan viikon iässä.

IMG_4452 IMG_4474

Juhlan jälkeen kiersimme vielä Salmelan piha-aluetta  ennenkuin lähdimme kotiin. Enpä olisi uskonut, että tänään ehtisin päivitellä lenkkiasussa lehmiä ja patsastela taidekeskuksen avajaisissa. Mitäs sinun lauantaihin kuului?

IMG_4466 IMG_4493

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Vähän erilainen lauantai kuin ajattelin.”

    • Ai oli 😀 no sielä olikin kyllä tupa täysi ihmisiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta