Q/A osa 1. yleiset kysymykset

Olen ihan fiiliksissä, sillä kysymyksiä tuli hurjan paljon! Niin paljon, että koin parhaaksi jakaa tämän postauksen pariin osaan. Tässä ensimmäisessä vastauspostauksessa ajattelin käsitellä ihan nämä yleiset kysymykset ja toisessa postauksessa käsittelen ne kysymykset, jotka liittyvät pojan syntymään.

IMG_6291

Mistä blogisi nimi tulee?

Aloitin blogini erään kuntoprojektin seurauksena. Olimme sopineet kaveriporukalla, että olemme tipattomalla vuoden alusta toukokuun loppuun, minä olin kai ainoa, jonka lupaus piti. Aloitimme Timon kanssa ihan kunnon treeniputken ja noudatimpa kai ensimmäistä ja viimeistä kertaa ihan oikeaa ruokavaliotakin muutaman kuukauden.

Blogin perustin, kun toukokuun loppuun oli 100 yötä. Eli siis siitä tulee nimi, siinä ei ole sen syvällisempää ajatusta 😀

Koska aloitit blogin pitämisen?

Aloitin blogin keväällä 2014.

Mikä olet ammatiltasi?

Sairaanhoitaja

Kauanko olette olleet Timon kanssa yhdessä?

Olemme olleet yhdessä nyt keväällä 5- vuotta, joista kolme olemme olleet kihloissa ja pian vuoden naimisissa.
Oletko tyytyväinen itseesi?

Olen ihan tyytyväinen. Olen saanut äitiyden myötä paljon itsevarmuutta ja olen paljon tyytyväisempi itseeni kuin ennen raskautta. Toki löydän aina kropastani jotain korjattavaa, mutta sen valasvaiheen jälkeen koen vartaloni nyt ihan hyväksi.

Mistä haaveilet?

Mistä haaveilen? Tämä on itseasiassa tosi vaikea kysymys. Haaveilen ehkä siitä mistä kirjoitinkin, eli että saisin työllistää itseni blogin parissa ja voisin olla pojan kanssa kotona mahdollisimman pitkään. Haaveilen myös yhteisistä koko perheen matkoista ja haaveilen minä myös jo ensimmäisestä tyttöjenillasta joskus tulevaisuudessa 😀

Suurin unelmasi?

Unelmani on ehkä työllistyä joskus sellaiseen paikkaan missä voin olla koko loppuelämäni ja kehittyä, sekä edetä työssäni(haluaisin päihdepuolelle töihin vielä joskus). Unelmani on, että perheeni voi hyvin ja saamme elää onnellista elämää ilman suurempia huolia.

Mitä katsot mieluiten telkkarista?

Tykkään hömppädokumenteista (nämä kaikki 4D jne.) tykkään myös katsoa näitä suomalaisa reality-ohjelmia kuten unelmien poikamies oli ihan lempparini tässä keväällä.. Sitten minulla on sellainen synkkä salaisuus, että olen ihan koukussa salattuihin elämiin. En ole ennen pojan syntymää missannut varmaan yhtään jaksoa… Nyt niitä on rästissä turhankin paljon (apua).

Millaisista leffoista tykkäät?

Tykkään leffoista, joissa on koukuttava juoni, kuten limitless oli tosi hyvä ja Seven Pounds on yksi suosikeistani. Olen tosi huono silti katsomaan elokuvia. Itken edelleen Forrest Gumpin alusta loppuun, mutta vielä pahempi on Green mile. Raskaus ajan must see on ehdottomasti mitä odottaa kun odotat. Sitten taas synkkä paljastus, mutta olen ihan lohduton Twilight- fani ja olen nähnyt kaikki elokuvat varmaan viisi kertaa 😀

Top 3 lempiherkut? (voit vaikka laittaa erikseen terveelliset ja epäterveelliset herkut)

Terveelliset:

  1. Kaikki puurot, voisin elää puuroilla (tämä voisi olla kyllä tavallaan myös kategoriassa epäterveelliset)
  2. Keitot, rakastan keittoja – etenkin sosekeittoja ja bors- keittoa.
  3. Erilaiset raaka-herkut kakut, suklaat jne.

Epäterveelliset:

  1. Suolaiset sormisyötävät.. Voisin syödä joka päivä mozarellatikkuja ja jalapeno poppersseja.
  2. Viini. Olen suuri viinin ystävä, etenkin kuohuviinin.
  3. Suklaa. On syynsä, miksi en ikinä osta suklaata kotiin.

Noudatatko mitään erikoisruokavaliota?

En noudata. Viljoja koitan vältellä, sillä saan niistä vatsani todella kipeäksi.

Lempi kosmetiikkamerkki?

Tämä on vaikea… Minulla on meikkipussissa ihan kaikkia merkkejä. Ehkä sanoisin kuitenkin tähän NYX, maybelline ja max factor, sillä niistä olen löytänyt sellaiset tuotteet, joita en vaihda pois enää ikinä.

Missä näet itsesi 10v. kuluttua?

Toivottavasti vakiduunissa päihdepuolella, asumme ehkä hieman lähempänä isovanhempia ja meillä on kiva rivitalo-asunto.
Tämän hetken ihanin muotitrendi?

Tykkään tosi paljon ohutolkaimisista topeista. Olen kyllä niin huono seuraamaan trendejä, että en oikein osaa vastata tähän 😀 Herään aina kaikkeen nimittäin noin vuoden jäljessä! Suosin muutenkin niin tylsiä perusvaatteita, että ne ovat samat vuodesta toiseen. Haaveilen sellaisesta off shoulder- mekosta!

Tuleeko törky kommentteja? 

Ei tule. En ole oikeastaan saanut kuin yhden kommentin elämäni aikana, josta minulla tuli todella paha mieli.

Millainen urheilutausta sinulla on?

Luettelona: uinti, voimistelu, tanssi, kuntosali, sirkus. Tanssi ainoa, joka on ollut mukana aikuis-ikään asti ihan lapsuudesta.

Pidätkö eläimistä?

Pidän. Olen kissa-ihminen, mutta voisin adoptoida kaikki maailman eläimet silti kotiimme<3

Vastailen vielä tälläviikolla noihin loppuihin kysymyksiin! Ai vitsi miten kivaa näitä oli miettiä 🙂

IMG_6295

Kuvat: Milka/Olennaisuuksia- blogi

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Q/A osa 1. yleiset kysymykset”

  1. Rupes sitten tekemään mielu mozzarellatikkuja eli tykkään kans ihan liikaa 😀

    • Apua ne on ihan liian hyviä 😀 Mä voisin ravintolassakin aina syödä tyylin pelkkiä mozzarelatikkuja :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta