Päivä jolloin sintti vihdoin sai nimensä.

sisältää mainoslinkkejä

IMG_4603IMG_4596

Meidän pikkuinen sai eilen perheen ja kummien läsnäollessa nimensä. Meitä oli koolla tosiaan vain 15 ihmistä eli vain ihan sisaruksemme ja pikkuimiehen isovanhemmat, sekä ystävämme Elisa ja Petteri, jotka ovat poikamme kummit. Päädyimme näinkin intiimiin tilaisuuteen tilan ja kaupungin vuoksi. Jos olisimme päätyneet isompiin juhliin, olisimme järjestäneet ne Haminassa missä loput sukulaiset ovat lähempänä.

Meidän kotimme palveli kuitenkin hyvin ja mahduimme erinomaisesti viettämään ihanaa ristiäispäivää. Nyt koitamme kaivaa kotiamme pienoisen kaaoksen keskeltä esiin.

Noh sen kummemmin raportoimatta päivän kulkua, ajattelin kertoa enemmän järjestelyistä.

Pappi kävi meillä kotona keskiviikkona ja sovimme hänen kanssaan käytännön asioista, pidettiin kaava lyhyenä ja rentona. Saatiin pappi aika helposti, vaikka pelkäsin sen olevan hankalaa hääkauden ollessa kuumimmillaan. Päivähän meni aika pitkälle johtuen ihan vain siitä, että tämä oli ainoa viikonloppu mikä sopi meille ennen heinäkuuta.

Minä päätin jo aikaa sitten, että meille tulee voileipäkakku ja prinsessakakku. En halunnut lähteä hifistelemään, sillä minä kertakaikkiaan vain rakastan molempia! Pojan toinen mummo ja hänen yksi setänsä teki erilaisia pipareita ja minä tein kuppikakkuja, aluksi meillä oli vielä tarjoolla kasvissosekeitto.

IMG_4598 IMG_4619 IMG_4622

Koristeet tilasin hääputiikki Ribbon & Ink. istä, josta olin tilannut jo häihin kaikki koristeemme, sieltä löytyi myös aivan ihanat kuppikakkukoristeet. Kakut tulivat työpaikkani keittiöltä, Piian helli:stä. 20 henkilön kakut riitti hyvin tälle porukalle ja jäi tuonne vielä jotain vanhemmillekin tuhottavaksi…

 

Paikalla oli kaksi vauvaa ja molemmat olivat kuin unelmia koko päivän(onneksi tänään ei ole ristiäispäivä, taitaa kakku potkia vatsassa). Saimme istua iltaa tässä meillä kaikessa rauhassa vielä hyvän tovin kun jäimme pojan kummien ja heidän vauvansa kanssa kuusistaan.

Vaikka juhlat oli pienet, oli niissä ihan riittävästi järjestämistä ja miettimistä. Nyt on kuitenkin meidän lapsemme kastettu ja olen todella kiitollinen kaikesta avusta, jota saimme isovanhemmilta. Olen myös kiitollinen kaikille, jotka tekivät meidän pojan päivästä kauniin ja ainutlaatuisen!

Poikamme sai 18.6.2016 nimen Emil Hugo Juhani Suortti.

 IMG_4702 IMG_4591

Meistähän ei perheenä sitten muistettu ottaa yhtään kuvaa 😀 Ehkä me sellainen vielä saadaan!

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Päivä jolloin sintti vihdoin sai nimensä.”

  1. Oi ihanaa, kuulostaa todella kivalta juhlalta, varmasti rento ja lämmin fiilis ollut teillä. Onnea pienelle Emilille ja perheelle <3

  2. Hih, meni nimiarvaukseni oikein 🙂 Tarjoilut näyttävät tosi hyviltä, nuo kuppikakut ovat tosi söpöjä!

  3. Ihana nimi, jonka arvasin oikein!! 🙂 Meillä oli kans ristiäiset 3 viikkoa sitten. Oli kyllä kans ihana tapahtuma. Onnittelut teille vielä pojasta ja tsemppiä arkeen!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta