Juhannusmekko hukassa? Katso minun ale- mekkovinkkini!

sisältää mainoslinkkejä**

Olen koittanut etsiä itselleni juhannusmekkoa lähes tuloksetta. Kaikki mekot, jotka olen löytänyt ovat olleet liian kalliita ja lopulta luovuin toivosta. Tänään kävin kuitenkin vielä katsomassa elloksen  ALE- valikoiman ja löysinkin muutaman ihanan mekon, joista nyt arvon, että minkä kotiuttaisin. Eräs mekko olisi jo tulossa, ellei siitä olisi pienet koot loppu.

Huomiseen ko 12 mennessä tehdyt tilaukset ehtisivät vielä juhannukseksi kotiin ilman ekstramaksua koodilla 335994. 

Näistä mekoista minä nyt arvon, että minkä haluaisin ostaa itselleni… Vaikka toisaalta, juhannus maalla ei kyllä edellytä minkäänlaista pukeutumista, olisi kiva nähdä itseni kukkaseppele päässä kokon äärellä juhannusyönä pitsimekossa. Todennäköisesti se menee kuitenkin maitolammikossa vauva kainalossa, mutta mikään ei estä haaveilemasta :D!

ellosmekkokollage

Kuvan mekot TÄÄLTÄ // TÄÄLTÄ // TÄÄLTÄ

ellosmeko

mekot ja jumpsuit TÄÄLTÄ// TÄÄLTÄ// TÄÄLTÄ

Jos alemekot ei nappaa, niin uusille asiakkaille on tarjous -40% kalleimmasta tuotteesta koodilla 339601 🙂

t (1)

Vastailen huomiseksi aamuksi loppuihin kysymyksiin! Ihanaa alkanutta viikkoa 🙂

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta