Kaiken kestävät kiharat – kokeilussa evo:n tuotteet.

yhteistyössä Prime hair and beauty desing:n kanssa

IMG_4777

Niinkuin kerroin edellisessä hius-postauksessani, sain kokeiluun evo- merkkisen tuotesarjan hiustuotteita. Toissakerralla kiinnostuin jo evo:n root canal- volyymisuihkeesta, joten olin todella innoissani siitä, että sain juurikin nämä purkit kotiin kokeiltavaksi.

Ajattelinkin tänään kertoa teille miten sain näillä tuotteilla ihan superkestävät kiharat ja samalla paljastan tämän ainoan kampaukseni kestävyyden salaisuuden!

IMG_4750

Kiharoiden a ja o on hyvä pohjustus, joka tehdään jo ennen hiusten kuivaamista. Evon tuotteissa on kaikissa lämpösuoja joten tyvisuihkeen ja hoitoaineen laiton jälkeen erillistä lämpösuojaa ei tarvita.

Laitoin siis märkiin hiuksiin hoitoainetta (1.) ja volyymisuihketta (2.). Kuivailin hiukseni normaalisti ja sitten aloin kiharrushommiin. Tässä kohtaa tulee tärkeä vaihe!! Suihkautin jokaiseen kiharrettavaan suortuvaan evo:n working spray:ta(3.). Tämä spray antaa aikaa työstää hiusta ja samalla suojaa sitä kuumuudelta palamatta kuitenkaan tavallisen lakan tavoin kiinni hiukseen.

Ja nyt paljastan tämän suuren salaisuuteni.. Teen siis kiharat raudalla ja jokaisen kiharasuortuvan pyöräytän vielä kihartamisen jälkeen raudan ympärille, jolloin kihara kuivahtaa paremmin. Eli kun olet päässyt kiharassa hiuksen latvaan, et päästäkkään irti, vaan pyörität suortuvan koko raudan ympärille..

IMG_4756

Kun olin käynyt kaikki hiukseni läpi harjasin vielä kiharat auki, tupeerasin tyveni kuohkeaksi ja suihkutin lakkaa hiuksiini kauttaaltaan saadakseni hieman huolettomamman lookin.

IMG_4772

Minusta hiukseni ovat aivan liian lyhyet vielä kivojen kiharoiden aikaansaamiseksi, mutta ajan kanssa nämä kasvavat. Nyt kiharoiden kestoon vaikuttaa todellakin tuotteet joita käytän pohjalla.

Annan evo:lle tässä tarkoituksessa hyvät pisteet -kiharat kestävät hyvin koko päivän lässähtämättä. Evo on tuotteena hyvin kiinnostava, sillä tuote on luonnonmukainen, eikä sisällä mitään ylimääräisiä ainesosia, joita hius ei tarvitse. Miinusta ehkä juuri tästä luonnonmukaisesta hajusta – tuotteet eivät tuoksu juurikaan miltään.

Nämä kolme tuotetta tulivat ehdottomasti meille jäädäkseen! Shampoo- hoitoaine kombosta en vielä osaa olla mitään mieltä, niistä lisää siis joskus myöhemmin.

IMG_4774

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta