smoothiejauhe – uhka vai mahdollisuus?

Ostin hetken mielijohteesta toissapäivänä kaksi erilaista proteiinismoothie- jauhetta. Smoothiesekoitukset olivat prismassa alennuksessa, joten ajattelin, että vaikka ne olisivat ihan järkyttävän makuisia, ei menetys olisi suuri.

IMG_4852

Toinen maku taisi olla mango- appelsiini ja toinen on persikka- vadelma. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi tämä mangosekoitus. Minulla ei ollut kovin suuret odotukset tätä jauhetta kohtaan, raskauden jälkeen olen maistanut kaiken keinotekoisen makean jotenkin todella voimakkaasti ja esim. tavallista proteiinijauhetta en voisi kuvitellakkaan laittavani smoothieen, sillä ainakin tuo meillä nyt hyllyssä oleva vaniljan makuinen jauhe maistuu kaiken läpi.

Olen jo muutamana aamuna tehnyt mansikoista ja karpaloista smoothien, mutta nyt päätin lisätä tähän makuyhdistelmään yhden skoopillisen (0,5dl) tätä smoothiejauhetta ihan kokeena. Makuhan olikin mitä mainioin! Ainakin tämä pussi oli positiivinen yllätys – todella raikkaan makuinen yllätys.  Olen nyt siis parina aamuna sekoitellut itselleni ja Timolle tästä meidän aamupalamme ja kyllä tämä on ihan kivaa vaihtelua. Toki keinotekoinenhan on aina keinotekoinen, mutta jos nyt ei kotona satu olemaan täyttä hedelmävarastoa on tämä helppo vaihtoehto jos haluaa vaihtelua.

IMG_4849

Eilen tein vielä iltapalasmoothienkin samasta jauheesta- se valmistuu helposti nimittäin myös yhdellä kädellä, sillä poika ei ole viihtynyt lainkaan lattialla eikä sitterissä – kantoliinasta puhumattakaan..

IMG_4850

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta