Juhannuskuulumisia ja tulevan fiilistelyä!

Terveisiä maalta ja pahoittelut parin päivän hiljaisuudesta. Minulla ei tahdo puhelimen netti toimia Mäntyharjulla muutenkaan ja nyt myös isäni puhelin lakkasi pelittämästä, niin minulla tuli pakollinen loma blogista – toisaalta ehkä ihan hyväkin!

Juhannus oli meidän osaltamme ihan paras mahdollinen. En ole ikinä viettänyt kovin railakkaissa merkeissä juhannusta ja tämä juhannus ei poikennut edellisistä. Haasteen meille teki maalla pesivät miljoonat hyttyset ja paarmat, onnistuimme kuitenkin missiossamme.. Pojalla ei ole YHTÄÄN hyttysenpistoa vartalossaan.  Itsestämme emme voi Timon kanssa sanoa samaa.

juhannus3juhannus4

Meillä oli Timon kanssa vakaana suunnitelmana pyöräillä juhannusaattona lähibaarille siidereille, mutta Emil päätti muuttaa perjantaina täysin unirytmiään. Normaalisti Emil on nukahtanut kuin kellon lyömällä klo 22, mutta nyt kuin jostain taikaiskusta hän nukahtikin perjantaina kahdeksalta ja eilen seitsemältä – nukkuen molempina öinä kuitenkin sinne aamu kahdeksaan asti, toki monella heräämisellä vielä.  Rytminmuutoksen hämmentäminä päädyimme lopulta juhannusaattona kymmeneltä nukkumaan ja eilen illalla nautimme sisarusteni seurasta koko illan paljussa lilluen. Takaraivossa kuitenkin kolkutti pojan mahdollinen herääminen aamu- viideltä, joten pakotin itseni nukkumaan puolen yön jälkeen (valvoin silti pidempään kuin moneen kuukauteen). Nyt olen ihan rättiväsynyt 😀

juhannus1juhannus5

Oli ihanaa viettää koko perheen voimin useampi päivä aikaa. Nyt pitäisi jotenkin jaksaa vielä viisi päivää ja sitten Timolla alkaa viiden viikon kesäloma. Meillä on niin paljon kaikkea kivaa tiedossa, että en kestä! On ihanaa, että saadaan olla kolmestaan noinkin monta viikkoa, tällainen mahdollisuus ei nimittäin ehkä toistu ihan äkkiä, joten tästä pitää ottaa kaikki ilo irti.

Lähdemme heti perjantaina kohti Haminaa ja vietämmekin kaakonkulmalla koko loman yhtä viikkoa lukuunottamatta. Tällä viikolla pitäisi ehtiä pestä PALJON pyykkiä ja katsoa kirppisvaatteet kasaan, sekä suunnitella järkevät pakkaukset mukaan. Lapsen kanssa kun tuo matkustaminen vaatii ihan erilailla tavaroita… Vai olenko ainoa, jolla tavaraa lähtee mukaan useampi kassi?

juhannus

        Onkos siellä jo lomasuunnitelmat lyöty lukkoon?

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta