Emilin kuulumisia

sis tuotelinkin

IMG_5125

 

Meidän pieni, iso Emil on kasvanut siitä avuttomasta pikku rääpäleestä hiljalleen aivan hurmaavaksi vauvaksi. Minusta tuntuu, että edellisestä neuvolasta on ikuisuus, mutta meidän kotipunnitusten mukaan E painaisi nyt hieman yli seitsemän kiloa ja 62- 68 kokoiset vaatteet ovat nyt juuri sopivia.

Tuntuu, että päivä päivältä E alkaa olla iloisempi ja ottaa enemmän kontaktia ympäristöönsä. E on todellinen juttumies ja hänellä riittää asiaa jokaiselle juttuhetken hänelle antavalle. E ilmaisee myös hyvin tiukasti mielipiteensä jos joku asia ei mene ihan hänen suunnitelmansa mukaan. Esimerkiksi vatsallaan lattialla olo on sellaista kerran päivässä hommaa, sillä pikkumiehellä menee hermo alta aikayksikön kun hän ei osaa vielä liikkua eteenpäin. Leikkimatto on tällä hetkellä paras juttu ikinä!

IMG_5132

Body: Name it      Housut: H&M kids

 

Lempipaikka hänellä on sylissä, jossa nukutaan mielellään päiväunet, mutta kyllä se sohvakin taas kelpaa. E on alkanut pikkuhiljaa kiinnostua myös kääntymisestä, joten kauaa hän ei valvomatta enää sohvalla nuku. Liikkuminen on muutenkin nyt kovasti mielessä ja uskon, että pian saan alkaa siirrellä kynttilänjalkoja alimmilta hyllyiltä pois.

E:n ikenet ovat myös viimeaikoina aiheuttaneet hieman harmia, sillä ne ovat kovasti kutianeet. Onneksi pienillä avuilla niitä on saatu raavittua ja E:n oma nyrkki on ollut todella mieluinen purulelu. Yöt sujuvat kuten ennenkin, nyt pisin unipätkä on ollut jo kuusi tuntia, mutta edelleen mennään 1-4 heräämisellä, vaikka en enää viiden jälkeen herättyjä heräämisiä oikeastaan laske yöheräämisiksi. Voisin siis sanoa, että suurin osa öistä menee korkeintaan parilla heräämisellä.. Tänään saatiin nukkua niinkin pitkään kuin yhdeksään aamulla. Miten teillä yöt sujuu?

Tuntuu, että uusia juttuja tulee päivittäin ja voin todellakin sanoa, että yksikään päivä ei ole pojan kanssa ollut tähän mennessä samanlainen. Vatsavaivat selvästikin ovat vähenemään päin, vaikka kakkahommat puhuttaa edelleen. Olen muuten täysin sitämieltä, että jokainen ulostullut kakka vaatisi lehteen oman ilmoituksen, sillä kyllä  niitä aletaan siinä viiden päivän kohdalla odotella kuin kuuta nousevaa. Olen ehkä joskus naureskellut äideille jotka fiilistelevät vauvan kakkoja facebookissa, mutta nykyään tekisi jokaisen kakkavaipan jälkeen mieli päivittä fb:hen, että ”HURRAA! sieltä se tuli!”. Pienet on nykypäivänä minulla ilot!

IMG_5130

 

*Leikkimatto täältä

t (1)

 

emmakaisa

9 vastausta artikkeliin “Emilin kuulumisia”

 1. Voi, kun hän on suloinen! Näyttää ihan sinulta! 🙂

  Meillä yöt on alun jälkeen muuttuneet aika heräilyksi. Vauvana tyttö nukkui 6-10 tuntia heräämättä, mutta nyt 10kk iässä heräilee hirmu usein. Tai no 2-4 kertaa, mutta se tuntuu paljolta :D. Tytöllä on nyt vissiin hiukan eroahdistusta, niin se tekee öitä rikkonaisempia. Ja vieroitettiin pari päivää sitten tuttikin pois niin voi olla, että se vaikuttaa.

  • Mä kanssa pelkään, että meillä on vielä edessä ne valvomiset, mutta turha niitä on etukäteen murhetia! Toivottavasti teilläkin helpottaa 🙂

  • Jep turha murehtia tukäteen 🙂 kannattaa elää hetkessä ja nauttia 🙂

  • hassu on sen kirjoittajakin 😀 Emmätiedä miten se on oikeaoppisesti 😛

 2. Moikka!
  Aattelin kommentoida vihdoinkin blogiisi. Olen lukenut jo jonkin aikaa blogiasi ja se on aivan ihana. Meillä on aika lailla samanlainen elämäntilanne tällä hetkellä. Ollaan samanikäsiä, oon menny kans viime kesänä naimisiin ja meillä on samanikäiset vauvelit 😀 tosi kivoja postauksia teet ja odotan innolla aina uutta. 🙂

  • Viime kesä on kyllä ollut tehokasta aikaa monella 🙂 Ihanaa, että olet siellä ja kaikkea kivaa kesäänne <3

 3. Ennen yöt meni meillä tosi hyvin, mutta nyt Milo 3,5kk on ruennut heräilee 1-2välein koko yön ja söisi mieluusti aina 15-30min eli melkoista hulinaa yöt.

  Toivottavasti olisi vaan pian ohi menevä vaihe ja saisi itsekin vähän unta. Nyt mennään melkoisella zombiemoodilla 😀

  • apua 😀 mä kauhulla odotan, että milloin meillä alkaa 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta