Pari sanaa itsetunnosta ja huikea alekoodi Calvin Kleinin tuotteisiin.

*sisältää mainoslinkkejä

Kuvissa näkyvät Calvin Kleinin urheiluliivi ja aamutakki + kaikki muut normaalihintaiset Calvinin tuotteet -15% koodilla CALVIN15. Tuotteisiin pääset TÄÄLTÄ.** Huom! Tarjous voimassa vain tänään 10.7.

IMG_5036 IMG_5001

En oikein osaa sanoa mitä raskausaikana on tapahtunut. Vuosi sitten en olisi ikimaailmassa julkaissut näitä kuvia, sillä en olisi nähnyt itsessäni mitään hyvää. En luonnollisestikkaan ole siinä kunnossa, missä olin ennen raskautta, mutta olen tällä hetkellä hyvin sinut itseni kanssa.

Vartaloni on muuttunut paljon, silti peilistä katson itseäni tyytyväisin silmin. Aina olisi jotain mitä voisi parantaa, mutta en todellakaan jaksa käyttää päiviäni murehtimiseen. En villeimmissäkään kuvitelmissani olisi palautunut näin nopeasti, joten annan ajan tehdä tehtävänsä – ilman turhia stressejä.

En ole oikeastaan koko tähänastisen elämäni aikana ollut yhtä varma itsestäni ulkoisesti, sekä sisäisesti. En tiedä, olenko vain kasvanut ihmisenä – vai onko äitiys tehnyt tämän minulle.  Oikeastaan ihan sama – nautin tästä hyvästä fiiliksestä täysillä!

Ihanaa sunnuntaita, olkaa itsellenne armollisia <3

IMG_5048IMG_4995 IMG_5053 houseofbrandoncalvin

emmakaisa

12 vastausta artikkeliin “Pari sanaa itsetunnosta ja huikea alekoodi Calvin Kleinin tuotteisiin.”

  1. Olen sun blogin uusi lukija ja monta kertaa on tullut mieleen kirjoittaa miten hyvä blogi sulla on. Nyt kuitenkin kun huomasin nämä kuvat niin oli vaan pakko tulla sanomaan että sulla on ihana blogi, vaikutat tosi sydämelliselle äidille ja ihanalle ihmiselle, ja viimeistään nää sun julkaisemat kuvat saa sut näyttämään kerrassaan UPEALLE! Ihana kun joku uskaltaa vielä olla some-aikaan aito oma itsensä ja rakastaa itseään juuri sellaisena kun on. Kaikkea hyvää teidän perheelle 🙂

    • Voi kiitos Henna, et usko miten iloiseksi sait minut 🙂 Kaikkea ihanaa myös sinun elämääsi <3

  2. Näytät upealta! Minäkin olen vasta viimeaikoina löytänyt blogisi, johtunee siitä että itse odotan vauvaa tällä hetkellä. Tykkäsin myös kovasti postauksesta, jossa kirjoitit raskauskiloista. Kaikkea hyvää sinulle!

    • Voi kiitos sinulle ja oikein ihanaa odotusaikaa, koitahan nauttia – vaikka tiedän, että se on välillä hyvin hankalaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta