Mitäs me lomalaiset!

sis mainoslinkkejä*

IMG_5311

Lomamme kaksi ensimmäistä viikkoa ovat menneet kuin siivillä. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, mutta jo vain Timon läsnäolo on tehnyt näistä viikoista ihan korvaamattomat. Kauhulla jo mietin, miten kolme seuraavaa viikkoa tulee hurahtamaan. Aika vaan kuluu silloin nopeasti kun on kivaa.

Ollaan onneksi osattu ottaa todella rauhallisesti, mikä on poikkeuksellista meille. Yleensä lomat kuluu lomaa suorittaessa ja takaraivossa on jatkuva paine tehdä kaikkea, mitä lomalla tehdään. Nyt päiviä on kulunut sohvalla maaten netflixin äärellä, mutta myös ystävien ja perheen parissa on vietetty aikaa. Olen nauttinut kovasti tästä hyvin paineettomasta lomailusta ja tyhjistä päivistä.

IMG_5298IMG_5321

Olemme puuhailleet paljon pojan kanssa, tai niin paljon kuin tuon ikäisen kanssa voi puuhailla. Poika on kulkenut mukanamme shoppailureissut ja sukuloinnit sujuvasti. Juuri äsken kotiuduimme saaresta, jossa olimme saunomassa Timon vanhempien ja heidän ystäviensä kanssa. Poika on rauhoittanut elämäämme juuri sopivasti, vaikkakin vauva kulkee vielä tässä iässä hyvin näppärästi mukana. Koen tärkeäksi totuttaa poika ihmisiin ja maiseman vaihdoksiin, joten kyllä meidän päiviimme vielä vauhtia mahtuu – vastapainona sitten ne kotipäivät välillä.

Ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen olevani oikealla lomalla, vaikka yhtä ”lomaahan” tämä minun arkeni on muutenkin. Tällaista viiden viikon lomaa tuskin meidän perheessämme tulee ihan äkkiä eteen, joten tästä pitää todella olla kiitollinen ja iloinen. Odotan innolla tulevaa kolmea viikkoa, sillä niin paljon on vielä kivoja juttuja edessäpäin<3

Tämän päivän parhain juttu oli ylivoimaisesti Emilin ensimmäinen nauru. Pitää kai yskiä useammin, kun se on pojan mielestä niin mukavaa!

IMG_5304

Kuvien maximekko Close by denim(Ellos), täältä**

Ellokselta saat nyt -20% alea myös aletuotteista 31.7 asti  näppäilemällä koodin 345413 kassalla. Tarjous koskee uusia tilauksia. 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Mitäs me lomalaiset!”

  1. Kauniita kuvia ja upea sinä! Mekko on ihanan rento mutta silti tyylikäs 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta