Jokavanhemman vaunujumppa – toimii etenkin nukutustilanteissa.

IMG_5421

Meillä kun on sattunut niinkin hyvä tuuri, että poika ei nuku kuin kaatosateella pysähtyneissä vaunuissa, on sitä pitänyt keksiä kaiken näköistä aktiviteettia nukutus tilanteisiin. Olemme Timon kanssa sopineet, että teemme joka päivä seuraavan kolmen viikon ajan kevyen treenin ja koska poika vaihteeksi eilen ei suostunut nukkumaan rattaissa kuin vasta 30min lenkin jälkeen, muuttui meidän treeni hyvin vaunu painoitteiseksi.

Eli tässä teille nopea vauvan nukutus treeni:

Treeni sisältää kolme kierrosta ja jokaisella kierroksella tehdään liikkeet 12 kertaa. Jokaisen liikkeen välissä juostaan 50m sprintti, jonka aikana toivotaan, että vauva nukahtaisi.

IMG_5419IMG_5418

Ensimmäinen liike: kyykky (aina alas mennessä työnnä rattaat eteen ja vedä rattaat lähellesi noustessa ylös).

IMG_5425

Toinen liike: Kyykky sivulle, muista molemmat puolet.

IMG_5431

Housut: Dansös dancewear (saatu)

Kolmas liike: Askelkyykkyhyppy, tällä voi huoletta vetää itsensä viimeisellä kierroksella ihan finaaliin.

Jos vauva ei tähän mennessä ole nukahtanut, niin tee uusi kierros ja silloin sprintit vaunujen kanssa.

Tehokasta viikonloppua nöpöt<3

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Jokavanhemman vaunujumppa – toimii etenkin nukutustilanteissa.”

  1. Tää oli hyvä! 🙂 …ja vähän lisähaastetta saa kun tekee liikkeet ylämäessä tuplarattailla jossa 3 lasta kyydissä (1 kopassa, 1 istuu ratasosassa ja 1 seisomalaudalla = ¨kuormaa meidän kärryssä yhteensä n.55 kg!). Niin, ja hyvä muistaa laittaa vaunuihin jarrut päälle sprintin ajaksi 🙂

  2. Ihanat treenivaatteet! Näytät elinvoimaiselta. :)Oletko tehnyt postausta omasta lapsuudestasi? Tai siitä millainen lapsi olet ollut? Esim. Onko pojassanne jotain samaa 🙂

    • Kiitos 🙂 Kaveri on ollut mukana suunnittelemassa uutta tanssivaatemallistoa, niin housut on sieltä! Voisin tehdä postauksen itsestäni lapsena, ainakin kovin iloinen ja tuntuisi myös puhelias pojasta tulevan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta