Täydellinen rusketus viidessä minuutissa.

yhteistyö: Kauneuskeskus Ihana

Väitti kuka tahansa mitä tahansa, olen sitä mieltä, että kauniisti päivettynyt iho on kaunis.

Mitä vanhemmaksi olen tullut sitä vähemmän jaksan enää kuitenkaan maata auringossa. Olen myös nyt niin paljon törmännyt näihin auringonoton aiheuttamiin ongelmiin ihmisillä, että fanaattinen päivittäinen auringonotto tuntuu muutenkin aika vieraalta ajatukselta. Auringossa on ihanaa oleilla ja nauttia niistä harvoista aurinkoisista päivistä mitä meillä on, mutta pitkät auringonotto sessiot eivät taida enää olla minua varten (tai sitten reissussa raskaana en vaan enää jaksanut olla auringossa).

IMG_5483

Tänä kesänä en ole päässyt muutenkaan paljon oleilemaan auringossa, sillä poika ei ole vielä auringonpalvonta iässä. Jos olisin hyväksynyt tilanteen täysin, näyttäisin lähinnä Edward Cullenin rumalta serkulta (ilman glitteriä). Mutta koska more is more jopa äitinäkin, olen turvautunut edelleen itseruskettavaan.

Olen nyt kokeillut vanhan kunnon  St. Morrizin (sitä saa muuten seppälästä nykyään) tilalla kahta uutta tuttavuutta. Ensin ostin Vita Liberatan ja vaikka hinta riipi sydäntä tykästyin tuoteeseen täysin.

Kuukausi takaperin sain kauneuskeskus Ihanan Sonjalta viestiä, että haluaisinko tutustua heidän uuten kotirusketustuotteeseen Marc Inbaneen? No milloin olisin rusketuksesta kieltäytynyt? Kävin liikkeessä Sonjan luona ja hän levitteli minulle rusketuksen pintaan. Jo illalla olin täysin rakastunut tähän väriin. Rusketus oli todella luonnollinen ja tummeni jo muutamassa tunnissa aivan suihkurusketuksen tavoin. Kun ohjeväri lähti oli väri mitä luonnollisin.

IMG_5481

Kotiutin tuotteen itselleni ja tästä ei ole paluuta. Näin helposti levittyvää ja hyvän väristä itseruskettavaa en ole koskaan ennen kokeillu, tästä tuli heittämällä minun lempparini! Viidessä minuutissa näytän siltä kuin olisin viihtynyt enemmänkin auringossa.

Vielä kun joku muistaisi kosteuttaa ja kuoria ihoni säännöllisesti…

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Täydellinen rusketus viidessä minuutissa.”

    • Moikka:)Spray iso pullo kuten mulla on 39.95 ja hanska on 9.95.tilaamalla sähköposti viestillä 22.7 mennessä [email protected] saa sprayn 35€ ja hanskan 7€.

  1. Itse ihastuin tohon Marc Inbaneen kanssa! Vaikka olen blondi ja ihoni on vaaleahko, ei väristä tullut oranssia vaan tosi ihana! Ja niinkuin sanoit, tosi helppo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta