Ensimmäinen hääpäivä<3

IMG_5505

En voi jotenkin käsittää, että on kulunut jo vuosi meidän häistä. Niin paljon kuin tähän vuoteen on mahtunutkin asioita joita en jää kaipaamaan, on se silti ollut ehkä elämäni tähänastisista vuosista paras.

Aika tuntuu kiihdyttäneen raskauden jälkeen vauhtiaan ja 12 kuukautta tuntuu ihan puolelta vuodelta, vastahan minä olin kesälomalla Haminassa. Siis viimekesänä. Vastahan minä jännitin kirkon aulassa, vastahan me Timon kanssa tavattiin.

Onko meidän parisuhteemme sitten muuttunut vuosi häiden jälkeen? On varmasti paljonkin. Niinkuin kerroin jo aikaisemmassa postauksessa, olemme nykyään entistä vahvempi tiimi ja lujasti yhdessä. Ehkä sellainen rentous ja luotto siihen, että ei tuo toinen tuosta ole lähdössä mihinkään, ovat tuoneet helppoutta omaan ajatusmaailmaan parisuhteesta.

IMG_5507

Nyt mietin, että olen kyllä todella onnellisessa asemassa, sillä olen hyvässä avioliitossa, omassa kodissa ja minulla on perhe. Kaikki tämä on tullut minulle viimeisen vuoden aikana ja toivottavasti saan nauttia näistä asioista koko loppu elämäni. Koitan todella pitää myös mielessä, että mikään näistä asioista ei ole itsestäänselvää, kaikki voi loppua – tässä maailmassa huominen päiväkään ei enää ole varma.

Vietämme siis tänään meidän ensimmäistä hääpäiväämme. Siihen ei kuulu mitään ihmeellistä, Emilillä on neuvola, äitini tulee kylään ja näemme ehkä ystäviä. Sitten kun on aika juhlimme kaikki nämä juhlimattomat päivät samaan aikaan. Ihanaa hääpäivää meille kuitenkin<3

IMG_5508

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen hääpäivä<3”

  1. Aika menee kyllä nopsaan, muistan ihan hyvin sun kaikki hääpostauksetkin, onko niistä tosiaan vuosi 😀
    No mutta, onneksi olkoon <3

    • No älä muuta sano, vastahan meillä oli häät 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta