Hius-urakka jatkuu, lue kampaajani vinkit hiustenhoitoon!

 yhteistyö Prime hair and beauty design

IMG_5583

Kävin taas tällä viikolla Prime hair and beautyssa ihanalla Hanna- Lovisalla freesaamassa tätä omaa karvoitustani. Minun ei ole missään vaiheessa ollut tarkoitus mennä näin vaaleaan, mutta nyt tämä muutos on ollut todella positiivinen.

Meillä on alusta asti synkannut Hanna-Lovisan kanssa tosi hyvin ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen hänen kätensä jälkeen. Ne jotka ovat blogiani pitkään seuranneet tietävät, että en ihan helposti luota keneenkään hius-asioissa, joten olen onnellinen, että olen törmännyt Primeen ja Hannaan, sillä Hanna-Lovisa ja Umppu ovat molemmat tehneet todella hyvää työtä karvojeni kanssa!

Tällä kertaa laitettiin taas hieman raitaa lisää ja sävytettiin latvoja kylmempään päin. Nyt latvat alkavat olla jo niin vaaleat, että jätetään ne rauhaan ensi kerralla ja nostetaan vain vaaleutta ylöspäin. Haluaisin selkeän kylmän sävyn hiuksiini, mutta sen saavuttaminen helläkätisesti ottaa kyllä oman aikansa. Kasvatan nimittäin hiuksiani kovaa vauhtia, joten tämä vaalennus- urakka ei ole ehkä paras kombo sen kanssa..

Tässä ennen ja jälkeen kuvat viimeiseltä reissulta ja sen alla kuva kesäkuun lopputuloksesta ja heinäkuun lopputuloksesta 🙂

hiuksetheinäkuucolagetuke

Päätin hieman tentata kampaajaani ja esitin hänelle muutaman kysymyksen liittyen hiusten hoitoon, tässä siis teille kolme kysymystä ja vastaukset niihin:

Mitkä kolme tuotetta pitäisi löytyä jokaisen naisen varastoista?

Hyvät pesu-ja hoitoaine tietysti tärkeimmät. Itse tykkään kosteuttavista. Esimerkiksi Kevin Murhyn HYDRATE-ME.WASH( shampoo) JA HYDRATE ME RINSE (hoitoaine). Kolmas Must tuote on muotoilutuote jota ilman en elä: Kevin Murphyn Body Builder muotovaahto. (Sopii hennoille tai paksuille, jättäen kuitenkin ilmavaksi.)

Miksi markettituotteet eivät ole niin laadukkaita kuin kampaamotuotteet?

-Markettituotteiden raaka-aineet eivät ole yhtä laadukkaita kuin salonkituotteet. Esim marketin hiuslakka saattaa jättää tahmaisen pinnan kuin taas monet kampaamon hiuslakat ovat hienojakoisia ja kevyitä mutta pitäviä. Sekä niitä voi käyttää muotoilurautojen alla esim kihartaessa hiuksia. Ja Primessä myytävät sh- ja hoidot ovat raaka aineiltaan parabeenittomia ja sulfaatittomia sekä sisältävät luonnosta saatuja raaka-aineita, öljyjä . Ei käyetetty eläinkokeita yms….. Lista on pitkä ja tietysti se että hiukset tuntuu hyvin hoidetuilta ja takkuisempikin tukka selviää hyvillä hoitoaineilla paremmin ja tehokkaammin kuin kaupan.

Voiko tuotteilla edesauttaa hiusten kasvua?

Hiusten kasvua voi edistää esim biotiinilla ja priorinilla. Biotiini hyvä vaihtoehto kallliille priorinille. Hyvät elämäntavat, terveys ja geenit vaikuttaa asiaan. Tuuheutta voi lisätä tuuheuttavilla tuotteilla ja hiustenpidennyksillä/hiusten tuuhennoksella jos haluaa. Käsittelyjen yhteydessä on suositeltava korjata kuntoa Olaplex hoidolla. Sen voi myös ostaa kotiin ylläpitoa varten.

Mitäs luottotuotteita teillä on? 

IMG_5598

Kivaa sunnuntaita<3 Meillä on tänään tiedossa rankkaa biletystä ristiäisissä!

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta