Eilisen juhlalook – taas kerran syön sanani!

sis.mainoslinkkejä

IMG_5701

Kun culottemalliset housut rantautuivat kauppohin, mietin mielessäni miten en ikinä – siis ikinä vetäisi päälleni sellaisia hirvityksiä. Liian lyhyet ja leveät lahkeet: NEVER EVER, ei ainakaan minun päälläni.

Eipä tarvittu kuin täydellinen jumpsuit oikean ihmisen päällä, niin minulla oli ostoskorissani tulossa tämä kuvissa näkyvä maailman mukavin potkupuku juurikin niillä culottemallisilla lahkeilla. Herään yleensäkkin aina todella myöhässä mihinkään trendeihin ja muutenkin pukeutumiseni on aivan todella tylsää ja yksitoikkoista. Luotan kaikessa perusvarmaan mustaan, harmaaseen ja valkoiseen.

IMG_5689 IMG_5698

JUMPSUIT Chiara Forthi: TÄÄLTÄ **    PITSINEULETAKKI  77thFlea : TÄÄLTÄ**

Yhtä usein kuin repäisen pukeutumisellani, laitan hiukseni juhliin kiinni. Tämäkin tapahtui tänään. Lopulta kirkossa oli niin kuuma, että kiharat hiukset olisivat lässähtäneet alta aika yksikön. Jos minulla olisi vielä kaiken päälle ollut pinkkiä huulipunaa, niin oltaisiin voitu puhua jostain maailman seitsemännestä ihmeestä.

Kaikin puolin minusta tämä juhlalookkini oli mukavaa vaihtelua, todella mukava ja kaiken päälle ihan onnistunut!

Vai mitä siellä ollaan mieltä? Oliko tämä lookki hitti vai totaalinen huti?

Olemme tänään palaamassa takaisin Haminaan ja edessä onkin sitten lomamme viimeiset kaksi viikkoa. Aiotaan nauttia niistä ihan täysillä ja edessä on niin meripäivät, kuin Hamina Tattoo, joten paljon kivaa tiedossa! Kuulemma kesäkin alkaa vihdoin ja viimein kunnolla.  Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3

IMG_5703IMG_5697

ps. Koodilla NEWWEB saat 10% alennusta vähintään 100€ tilauksesta kuun loppuun asti Bubbleroomista 🙂

emmakaisa

10 vastausta artikkeliin “Eilisen juhlalook – taas kerran syön sanani!”

  1. Sopii sulle, mutta ite en voisi kuvitellakaan tälle lyhyelle kropalle tuommosta 😂

    • Minäpä bongasi culottehousujen tyylikkyyden juurikin kaikista lyhyimmältä ystävältäni, joten eikun kokeilemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta