Niille aamuille jolloin..

IMG_5842

..Kahvini oli vielä kuumaa ja smoothieni tuoretta.

Rauhallisia aamuja minä välillä ikävöin. Meillä aamut menevät lähestulkoon samalla kaavalla, pojan mielialasta riippuen. Me heräämme kuuden ja puoli yhdeksän välillä. Nousen ylös ja keitän meille aamukahvit toivoen, että Timokin nousisi pian ylös. Teen smoothieni valmiiksi ja kaadan kahvin kuppiin. Tämän kaiken osaan tehdä yhdellä kädellä vauva kainalossa.

Pissahätäkin olisi, mutta kuuma kahvi houkuttaa liikaa. Sitten se tapahtuu. Joka ikinen aamu se aina tapahtuu, enkä ikinä opi, että voisin siirtää omaa kahviani tunnilla eteenpäin. Emil väsyy ja alkaa kiukutella. Kyykkään rattaiden kanssa sata kertaa, heijjaan, pomputan, hytkyn. Vihdoin Emil nukahtaa.

IMG_5839

Tilaisuuteni on tullut… Käyn pissalla, meikkaan hieman ja laitan hiukseni edes jotenkin. Katson sähköpostit, blogin tilastot, vastailen kommenteihin. Ainiin se kahvi! No kyllä sen ehtii vielä juoda. 20-40 min myöhemmin tuo tuhiseva nyytti alkaa heilua ja pian alkaa kuulua heräämisen ääniä. Kaivan hymyilevän vauvan esiin ja aloitamme aamun uudestaan.

Kello tulee pian kaksitoista, kahvi on edelleen kupissa ja smoothie kuivunut lasiin. Ehkä huomenna aamulla sitten…

IMG_5846

 

emmakaisa

11 vastausta artikkeliin “Niille aamuille jolloin..”

 1. Kuule. Mi enemmän hytkyttää sen enemmän tarvii hytkyttää. Etsi unihiekkaa etsimässö kirja ja opettelette uudet unitavat. Auttaa sekä äitiä että vauvaa.

  • Kovasti täällä jo hommia tehdään, että päästään eroon kaikesta pomputuksesta 🙂

 2. Muistan esikoisen vauva-ajasta, että mulla oli jatkuvasti jäähtynyt kupillinen teetä tiskipöydällä… Keitin varmaan 10 kupillista ja en välttämättä juonut ainuttakaan😂

  • Kuulostaa niin tutulta 😀 Mä oon monesti miettinyt, että haistaakohan tuo poika kahvin unenkin läpi, kun tuntuu että vaikka uni olisi kuinka syvää tahansa niin heti kun on kahvi edessä, hän herää uniltaan 😀

 3. Kuulin kaveriltani neuvon, mikä kuulosti aika järkevältä… Nimittäin kunnon termosmuki 🙂 kahvi pysyy lämpimänä pitkään jos unohtuu tai ei ehdi juomaan 😉 ei kuulostanut musta pöllömmältä ajatukselta ajatellen omaa tulevaa arkeani, testiin menee 😀

 4. Jep, mä oon myös ottanut tuon termosmukin käyttöön. On vähän paremmat saumat saada lämmintä kahvia ja sitä tulee sitten hörpittyä pitkin aamua😊 Mutta mää haluaisin oppia tuon yhden käden smoothien! 😃 Miten siitä selviää?

  • Hei mikä loistava idea! Mä etsin itselleni heti termosmukin jostain 😀

 5. Se nyt vaan on niin, että ainoa mitä äiti saa lämpimänä syödä on jätski =D.
  (Oikeasti ei nyt ihan kuitenkaan, mutta melkein).

  Termosmukia käytin minäkin, kun varsinkin nämä nuorimmaiset kaksoseni (nyt tosin jo 9v) olivat vauvoja. Niitä on vaikka miten kaikkia kivoja!

  • Ahahhhahaa 😀 Termosmuki menee kyllä hankintaan heti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta