3x Hamina Tattoo lapsiperheille ja aikuiseen makuun!

IMG_5872

Tattoo x 3 koko perheelle

1.Ilmaiskonsertit, joita järjestetään joka päivä pitkin viikkoa. Jokaiselle löytyy varmasti jotain mieluisaa. Tärppinä huominen Trinidad ja Tobakon steel- orkesteri, jonka tahdissa minäkin esittelen huomenna kampaamo Aheadin puutarhakampauksia.

2. Puistokonsertit, joita järjestetään aina lauantaihin asti klo 11 Haminan puistotalolla. Keskiviikko aamuna tämä yllä mainittu steel- orkesteri on ainakin sellainen näkemisen arvoinen poppoo! Mekin aiotaan kyllä paikalle vielä jonain päivänä, mutta tänään aamulla vei aamu-unet valvotun yön jälkeen voiton…

3. Puolustusvoimien tapahtumakenttä, jossa on mahdollisuus päästä pasi- ajelulle ja kuulla varusmiessoittokunnan ja rakuunasoittokunnan musiikkia. Meidän perhe aikoo käydä ehdottomasti kokeilemassa Hornet- lentosimulaattoripeliä.

Mainittakoon vielä lasten Tattoo- klubi torstaina, jossa esiintyy lastenmusiikkiorkesteri AMMUU!

IMG_5874IMG_5882

Tattoo x 3 vanhempaan makuun..

1.Marssishow’t ovat se tattoon juttu. Minusta jokaisen kymenlaaksolaisen on lähes velvollisuus jossain vaiheessa elämäänsä käydä katsomassa tämä aivan huikea spektaakkeli, jota ei ihan oikeasti näe Suomessa missään muulla. Helsingissä oli maanantaina pienempi minitattoo, jossa ehkä päästiin hieman Hamina tattoon tunnelmaan.

2.Erilaiset pop up ravintola, joista erityismaininnan annan kampaamo Aheadin tiloissa toimivalle Gini ja shampanja- baarille, jossa ehdottomasti haluan käydä ennen lauantai- illan marssishow’ta.

3. Tattoo- klubi, joka on festivaalin yö-elämä keskus. Jos meillä olisi mahdollisuus, olisimme varmaan joka ilta kuuntelemassa eri esiintyjiä. Harmittamaan jää perjantain varusmiessoittokunnan showband, mutta varmasti hyvänä kakkosena tulee lauantaina Jean S, jota menemme marssishow’n jälkeen kuuntelemaan.

Näkemisen arvoiset ovat myös linnoituksen wanhat pihat ja ehdottomasti työskin mahtava lounas ja viinibaari. Myös Camun ruokalista on tutustumisen arvoinen!

Hamina Tattoo on tapahtuma lähellä sydäntäni ja vaikka nämä vinkit eivät varmasti suurinta osaa teistä lukijoistani koskekkaan, on minusta ihanaa saada jakaa edes pieni palanen tätä meidän pienen Haminan suurta juhlaa teidän kanssanne!

Huomenna lupaan snäppäillä meidän näytöksestä ahkerasti, joten lisäilehän: emmakaisa100

IMG_5888 IMG_5895

Emilin housut ja lippis Zarasta, body Citat (prismasta)

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta