Näillä keinoilla olen saanut hiukseni voimaan paremmin. (ARVONTA: Olaplex- kotihoito)

Postaus tehty yhteistyössä Prime hair and beauty:n kanssa.

Minulla on muuttunut hiustenhoitorutiinit aikalailla viimeisen vuoden aikana. Olen ollut pidennysten vannoutunut käyttäjä monen monet vuodet ja hiukseni olivatkin todella huonossa kunnossa viimekesänä. Ehkä eniten hiusteni kuntoon vaikutti niiden hoitamattomuus. Olin kyllä kiinnostunut pidennysten kunnosta, mutta oman karvani pesin juuri sillä halvimmalla markettishampoolla.

Jostansyystä raskauden aikana hiusteni kunnon parantuessa kiinnostuin myös muusta hiusteni hyvinvoinnista. Join vettä paljon ja aloin panostaa hiustenhoitotuotteisiin. Minulla on nyt muutama luottotuote, jotka ovat jääneet pysyäkseen ja huomaan todella eron hiusten kunnossa. Edelleen kyllä pelkään, että hiuksia tulee vielä lähtemään, mutta nyt ne eivät ainakaan lähde minun törppöilyni ansiosta.

IMG_5902

Nämä ovat olleet minun kohdallani toimivia kikkoja ja hiukseni ovatkin kasvaneet ihan ennätysvauhtia vuoden aikana,

 • Pitkät pesuvälit. En pese hiuksiani todellakaan päivittäin vaan tarpeen mukaan. Pesukertoja tulee viikossa maksimissaan kolme.
 • Panostan shampooseen ja hoitoaineeseen. Kuten tässä postauksessa kerroinkin kampaajan vinkkejä, niin marketti- ja kampaamotuotteilla on oikeasti eroa. Olen myös huomannut, että kaikki tuotteet eivät sovi hiuksilleni, joten kannattaa kysyä kampaajalta apua.
 • Runsas vedenjuonti.. Tästä nyt ei tarvi sanoa enempää. Tämä on tällähetkellä minulla kyllä todella huonosti hoidossa, pitäisi taas ruveta juomaan enemmän.
 • Vähäinen lämpökäsittely ja hyvä lämpösuojaus. Suoristan ja kiharran hiuksiani vain pakon edessä ja mikäli näin teen käytän AINA lämpösuojaa hiuksilleni. Tällähetkellä suojaan hiukseni EVO:n tuotteilla, mutta tässä olen myös luottanut ihan perus markettituotteisiin.
 • Syväkosteutan hiukseni säännöllisesti. Käytän joko hiusnaamiota tai nyt viimeaikoina kun latvaa on vaalennettu, on minulla ollut käytössä Olaplex- kotihoito, jonka olen laittanut yöksi hiuksiini kerran viikossa yhdessä colormaskin kanssa.
 • Laitan aina hiuksiini suihkun jälkeen jätettävän hoitoaineen.
 • Hyvä huisöljy pelastaa paljon. Latvani ei ole ehkä siinä parhaimmassa kunnossa, mutta hyvällä öljyllä saan sitä hieman huijattua elävämmän näköiseksi 😀

IMG_5903

Tukkani kasvaa ja voi minusta ihan kohtalaisen hyvin, joten uskon näillä keinoilla pääseväni jo pitkälle. Haluaisin kokeilla, nyt kun en enää imetä, Evonia- valmistetta, sillä olen siitä kuullut paljon hyvää!

Päätettiin kampaajani Hanna- Lovisan kanssa tarjota teillekin hieman hemmottelua hiuksille, joten kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan olaplex kotihoito (arvo 29,90€). Joten kerrohan, että mikä on sinulle tärkein asia hiusten hoidossa! Arvonta suoritetaan sunnuntaina 7.8.2016.

IMG_5904

 

 

emmakaisa

103 vastausta artikkeliin “Näillä keinoilla olen saanut hiukseni voimaan paremmin. (ARVONTA: Olaplex- kotihoito)”

 1. Nyt kun latvaa on liukuvärjätty ja vaalennettu kaksi kertaa niin heti huomaa että latva vaatii oikein kunnon aineita ja niimpä mun oli pakko ja onneksi menin ostamaan kunnon shampoon ja hoitoaineen jotka on tosi kosteuttavia. Tuntuu heti erilaiselta. 🙂
  Minä olen kova pesemään hiuksiani.. Se täytyisi jotenkin saada vähenemään. Tärkeimpänä pidän kuitenkin sen että todella omistaa hyvät ja omalle hiustyypille sopivat tuotteet, tuo lämpösuoja on tosi hyvä sekä tykkään Arganin hiusöljystä latvoille. 🙂

 2. Ehdottomasti pitkät pesuvälit ja todella TODELLA harvoin mitään lämpökäsittelyä.

 3. Kunnon syväkosteuttava hoitoaine kuiville latvoille 😀 Yritän epätoivosesti kasvattaa pidemmäksi ja paksummaksi tätä omaa pehkoa. Valitettavasti omat blondaukset aikanaan on syönyt hiusten kuntoa, joten ainut keino on todella hyvä hoitoaine ja hiusöljy.

 4. Hyvät shampoot ja hoitoaineet sekä säännöllinen kampaajalla käynti 🙂

 5. Komppaan sun luettelemia tipsejä täysin! Tärkein niistä itselle on kyllä ehdottomasti veden juonti – se kun vaikuttaa niin moneen muuhunkin hyvinvoinnin osa-alueeseen 🙂

 6. Tärkein asia hiusteni hoidossa on omalle hiustyypilleni sopivat shampoo ja hoitoaine.

 7. Paljon käsitelty tukkani vaatii hyvän hoitoaineen ja hiusöljyn. Myös lämpökäsittelysuojan muistan aina laittaa 🙂

 8. Olen huomannut, että hiusteni kunto on parantunu huomattavasti, kun lopetin niiden suoristamisen ja oikeastaan kaikenlaisen muunkin lämpökäsittelyn. Föönaan, suoristan tai kiharran hiuksia nykyään oikeastaan vain erityisiä tilaisuuksia varten. Hiusten pesua pitäisi myös saada vähennettyä ja etsinnässä onkin laadukas kuivashampoo, jolla pesuväliä saisi pidennettyä. 🙂

 9. Tangleteezerillä takut auki ja pois turhat föönaamiset yms. Paremmat tuotteet kyllä olisivat avuksi, mutta eipä niihin aina raaski rahojaan laittaa.

  • Omistan karheat ja kuivat hiukset jotka ovat lisäksi piikkisuorat, vaalennetut. Tykkään käännellä niihin vähän mutkaa joka tietysti rasittaa hiusta lisää. Todella toimivaa hiustenhoitosarjaa edelleen etsin.
   Hius öljyt ja syväkosteuttavat tuotteet👍👍

 10. Kerran viikossa saunassa käynnin yhteydessä pesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä kosteuttava naamio hoitoaineen jälkeen (molemmat Maroccon Oilin tuotteita). Olen saanut ko. toimenpiteen jälkeen kommentteja hiusteni kiillosta, joten todellakin tämä toimii 🙂

 11. Kosteuttava hoitoaine ja lämpösuoja kuuluvat mun tärkeimpiin tuotteisiin mitä käytän. Nyt syön myös biotiinia, jotta saan hiukset kasvamaan paremmin ennen ensi kesän häitä 😉

 12. Tärkein hiustenhoito kikkani on käydä kampaajalla riittävän usein leikkauttamassa latvat ja riittävän tehokkaat hiuksiin jätettävät tuotteet. Myös harjalla ja sen laadulla on erittäin paljon väliä 🙂

 13. Tärkeintä olisi saada tämä paljon vaalennettu latva kuntoon ettei joka pesun jälkeen olisi kuin purkkaa :/ kaikkea on kokeiltu mutta tuntuu ettei mikään auta 🙁

 14. Tärkeintä kunnon shampoo ja hoitoaine jotka sopii omalle hiuslaadulle ja herkälle päänahalle 😊

 15. Kosteuttavat tuotteet. Viime kesänä onnistuin saamaan hiukset todella huonoon kuntoon ja silloin Olaplex pelasti eikä tarvinnut kaljuksi leikata 😉.
  Olaplex on kuitenkin omalle kukkarolle sen verta kallis,et nyt on tullut laiminlyötyä kotihoito 😔.

 16. Itselleni tärkeintä hiustenhoidossa on pitkät pesuvälit ja runsas vedenjuonti! Meillä on 5vkon ikäinen vauva ja vähän jännittää mitä hiuksille käy näin raskauden jälkeen… Olaplex kotihoito olisi siis täydellinen juttu! 🙂
  xx J

 17. Oon maailman huonoin hoitamaan hiuksiani, joten varmistan niiden elinvoiman pyrkimällä minimoimaan lämpökäsittelyn ja maksimoimaan hyvät rasvat (no ja muutkii rasvat) ruokavaliossa 😀

 18. Taitaa lähteä hyvistä öljyistä ja terveellisestä ruuasta hiusten hoito. Sitten ne hyvät tuotteet (itsellä tällä hetkellä Nioxin). Silloin tällöin ihana hoito yön ajaksi hiuksiin hellii mukavasti myös.

 19. Riittävän kosteuttavat tuotteet. Olaplex tulisi tähän kuontaloon enemmän kuin tarpeen näin kesän jäljiltä! 😀

 20. Mun tukka on aina ollut hieman luonnontaipuisa, mutta iän myötä ruvennut kihartumaan ja mä olen ollut ihan pulassa tän pehkon kanssa. Mun pelastus on loistava kampaaja, joka ei yksinkertaisesti suostunut viimekerralla värjäämään koko päätä, vaan vain tyvi värjättiin ja pääliosaa raikastettiin ihan muutamalla raidalla. Lisäksi lupasin paneutua hiustenhoitamiseen koko sydämestä 🙂

  Mun aseet hyvän kampaajan lisäksi ovat kosteuttavat tuotteet, pidennetty pesuväli sekä se, että käytän hiustenkuivaajaa vai silloin kun hiukset pitää ns. laittaa.

 21. Pitkään hiuksia värjänneenä, huomasin että puolen vuoden värjäämättömyys teki ihmeitä hiuksille! Valitettavasti olen jälleen ”värjäyskierteessä”, sillä luonnollinen sävyin ei miellytä lainkaan 😁

 22. Ehdottomasti hyvä hoitoaine, imetän niin tukkaa on kyllä lähtenyt tosipaljon..

 23. Ehdottomasti hiusöljyt joilla saa hieman kiiltoa omaan hyvin pörröiseen tukkaan 🙂

 24. Tärkein juttu hiusten hoidossa on, että saa hiukset näyttämään kiiltäviltä ja kosteilta. Kun kotona on kohta 4kk vauva, niin sitä aikaa ei oo samalla tavalla keskittyä itseensä tai hiuksiin, kuin ennen. Käytän nykyään kampaamotuotteita pesussa ja jälkihoidossa. Kunnon kosteuttava-setti tulisi kyllä tarpeeseen 🙂

 25. Osaisinpa vastata tuohon. Tuntuu että mikään ei auta saamaan mun hiukset kuntoon. Omistan siis hienot ja hennot vaaleat hiukset. Todella kuivat latvat ja kaksihaarasia syntyy joka päivä. Hiukseni ovat myös todella ohuet ja lättänät, ja kaikki hoitoaineet ja öljyt saavat ne entistä lättänämmiksi = tekisi mieli välttää kaikki hoitoaineet. Vielä en ole löytänyt ainetta mikä saisi hiukset samalla myös tuuheammiksi. :/ Mut mulle tärkeintä hiustenhoidossa… Välttää KAIKKI kuumat välineet, esim. hiustenkuivaajaa, suoristusrautaa ja kiharrinta + tupeeraukset. Jos haluan ilmavat ja kiharat hiukset, hoidan sen ihan vain ponnarilla! 🙂

 26. Muutamien hiustentappo värinpoistojen jälkeen itselleni on tärkeää pitää hiukset kosteutettuna. Olen kampaajan ohjeen mukaan lätrännyt kookosöljyllä, ja vihdoinkin alkaa edes pieniä elonmerkkejä näkymään. 🙂 Pyrin myös aina pesun jälkeen laittamaan jonkin jätettävän hoitoaineen päähän ja välttää suoistusrautaa hamaan loppuun asti.

 27. Hyvät muotoilutuotteet joilla saa helpotettua hiustenlaittoa, ilman kovia lämpökäsittelyjä 🙂

 28. Hiusnaamio kerran viikossa (jos aina vaan muistaisi..) ja öljy hiusten pesun jälkeen auttaa paljon! Olen nyt yrittänyt myös vähentää pesukertoja, kun aiemmin pesin hiuksia 1-2 kertaa PÄIVÄSSÄ, kun treenaan kuitenkin sen verran.. Muotoilutuotteilla ja kuivashampoolla oon kuitenkin saanut huijattua hiuksia vähän puhtaamman näköisiksi. 😀

 29. Mun tukka pysyy parhaimpana värjäämättömyyden seurauksena! En käytä juuri muita hiustuotteita kuin shampoota ja poishuuhdeltavaa hoitoainetta.

 30. Käsittelen hiuksiani melko paljon suoristusraudalla, joten hyvä lämpösuoja on ehdottoman tärkeä! 🙂

 31. Vaalennettu tukkani tarvitsee ehdottomasti eniten tehokkaita, kosteuttavia hoitoaineita 🙂

 32. Hyvä shampoo ja hoitoaine. Lämpösuojakin pitäis laittaa kun aina kuivaan hiukset hiustenkuivaajalla ja hius öljy pitäis kans ottaa käyttöön.
  [email protected]

  Osallistu mun blogissa Riviera Maisonin pyyhe arvontaan .

 33. Ehdottomasti kunnollinen hiuksiin pesun jälkeen jätettävä hoitoaine ❤❤❤

 34. Ruokavalio ja veden juonti on kyllä ehdottomasti tärkeimmät. Myös kosteuttavat etenkin hiuksiin jätettävät tuotteet ovat ihan lemppari pelastajia:)

 35. Käsittelen hiukseni joka päivä suoristusraudalla joten lämpösuoja on ehdoton. (:

 36. Oi, tuo Olaplex on kuulemma niin hyvä hoito hiuksille..kavereilta kuullut kehuja, mutta itselläni se on vielä testaamatta. Kunpa nyt voitto osuis kohdalle *sormet ristissä*

 37. Joudun föönaamaan hiuksiani päivittäin muuten ne menevät pitkin päätä. Samoin pesen hiukseni joka toinen päivä ja käytän aina tehokasta hoitovoidetta.

 38. Hiukseni jää kovin takkuun pesun jälkeen, ilman hyvää hoitsikkaa en pärjäisi ollenkaan. Eli mulla tärkeintä on hoitoaineet ja jätettävät hoitosuihkeet ☺

 39. Hoitavat tuotteet ovat tärkeitä. Etenkin hoitoaineen valintaan kiinnitän huomiota.

 40. Hiukseni on vaalennettu latvoista 3 kertaa kampaajalla (mustasta lähdettiin), joten kosteuttava ja korjaava hoitoaine on ehdoton!

 41. Mulle tärkein on tasainen pesuväli. Paras tulee kun pesee joka kolmas päivä. Saavat hiukset levätä eivätkä ala kuivumaan tai rasvoittumaan.

 42. Itse vaalennan hiuksiani, joten ne menevät helposti huonoon kuntoon. Olen huomannut, että hiukset ovat paremmassa kunnossa kun pesen niitä maksimissaan joka toinen päivä. Käytän myös shampoota, jossa on uv-suoja:)

 43. Samaa mieltä noiden sun vinkkien kanssa. Mielestäni myös hyvä shampoo ja hoitoaine auttavat jo paljon sekä hyvät lämpökäsittelytuotteet. Käytän silloin tällöin myös hiusnaamiota ja sen avulla myös hiukseni kunto pysyy hyvänä. Ehdottomasti haluaisin kokeilla tätä olaplexia, niin paljon olen lukenut tästä.

 44. Mitä stressittömämpi elämä sitä paremmassa kunnossa tukka! Joten jos haluan, että tukka näyttää hyvältä pitää stressitasot pitää minimissä. Ei aina helppoa mutta mikä tässä elämässä on. 🙂

 45. Tärkein on kaikki kosteuttavat tuotteet, koska olen vaalentamut hiuksiani aika rankasti…

 46. Oon aika laiska hiustenhoitaja, mutta kyllä hoitoaine on se paras (ja ainoa) tuote hiustenhoitoon 🙂

 47. Aika samoilla vinkeillä menen itsekin, kuin millä sinä 🙂 Tärkeimpänä olen pitänyt latvahoitoa, parhaimpia ovat olleet Kerastasen nutrielixir-sarjan voidemainen latvahoito, sekä suht edullinen bonacuren hair rescue sarjan latvahoito. Olaplexiä olen itsekin miettinyt imetyksen jälkeen, mutta en ole vielä raaskinut!

 48. Pitkähköt pesuvälit, kuumakäsittelyjä äärimmäisen harvoin – ja ehkä tärkein – hieron tipan öljyä kuiviin latvoihin lähes päivittäin.

 49. Kotimaiset hiustenhoitotuotteet, lämpösuoja-aine ja toisinaan hiuksiin jätettävä hoitoaine pesun lisäksi.

 50. Terveellinen ruoka ja säännöllinen kuivien latvojen leikkaaminen jos kampaamokäyntien välit venyvät pitkiksi.

 51. Itsellä kun on nykyisin kuivat ja suht huonokuntoisetkin hiukset niin juuri tuo tuotteiden hoitavuus on ykkösprioriteetti! Siihenhän tuo olaplex sopisi paremmin kuin hyvin 🙂

 52. Hiusöljyt, tasanen pesuväli ja mulle kunnon hopeashampoo on ihan ykkönen, ettei kellertävä väri pääse valloillee. 😁

 53. oikeat tuotteet, suojaus lämmöltä auringolta.. riittävä vitamiinien saanti, myös omegat vaikkutaneet. Nyt kun oma tukka tykkäsi huonoa värinpoistosta olisi tuo hoito tervetullut pelastaja 🙂

 54. Tärkeintä on kosteutus, hiukseni ovat kuin heinää jos en käytä kosteuttavia tuotteita!

 55. Hiusten harvempi pesu, vähäinen lämpökäsittely ja hiusöljy ovat olleet minulle toimivia 🙂

 56. Huonojen latvojen leikkaaminen silloin tällöin, jotta hiukset eivät turhaan katkeile sekä sävyttävä hoitonaamio ja overnight-kookosöljyhoito kerran viikossa!

 57. Tärkeintä on pari kertaa viikossa tehtävä kookosöljyhemmottelu hiuksille, sen pitäisi pehmentää latvoja 🙂

 58. Tärkein on ehdottomasti kunnon hoitoaine ja hiusöljy. Shampoosta näin opiskelijana valitsen kuitenkin sen edullisemman.

 59. En pese joka päivä 🙂 ja tehohoidot, koska vaalea tukka ja etelässä vieraillessa se varsinkin kuivahtaa helposti 🙂

 60. Tärkeimmät asiat hiustenhoidossa on pitkät pesuvälit (enintään joka toinen päivä), ruokalautasella reilusti hyviä rasvoja (muuten päänahka ja iho muutenkin muuttuu hiekkapaperiksi mulla) sekä Tangle Teezer! Ja tietty kun säännöllisen epäsäännöllisesti käy pätkäisemässä huonot latvat pois hiuksista, niin tukka kiittää!

 61. Minulle tärkeintä hiustenhoidossa on riittävän usein tapahtuva pesu sopivalla shampoolla. Hiuspohjani on kovin rasvoittuva ja alkaa kutisemaan, jos pesuväli venyy liian pitkäksi.

 62. Säännöllinen kampaajalla käynti ja kunnolliset hiustenhoitoaineet!

 63. Hiukseni värjättiin alkukesästä yhdellä istunnolla punaisesta vaaleanruskeaksi.Hyvä shampoo ja hoitoaine sekä hiuksiin jätettävä latvojenhoitoaine ovat osoittauneet välttämättömiksi.Yritän välttää lämpökäsittelyjä ja siirtää pesuväliä mahdollisimma pitkäksi. Värjäyksen yhteydessä tehtiin olaplex-hoito mutta kotihoitoaineesta ei tullut edes kampaajan kanssa puhe ?!

 64. Mulla on vaalennettu hiukset pikimustasta blondiksi, joten hiusten hoito on nyt korostunut. Biotiini, hiusöljy ja hyvät shamppoo&hoitoaine ovat mun pelastus. Toki pitkä pesuväli ja suoristusraudan väitteleminen on tullut mukaan kuvioihin. Vielä ei raskausaikana oo mun hiukset puhjenneet kukkaan, sitä odotellessa!

 65. Luonnonkiharaan taipuvien hiusteni pelastus on hyvä hoitoaine ja hiusöljy joiden avulla hiusten pörröisyys pysyy kurissa. Samoin hyvien rasvahappojen sisällyttäminen ruokavalioon on asia jonka luulen auttavan. Lisäksi kampaajalla hiusten värjäyksen yhteydessä käytetty Olaplex hoito on tehnyt ihmeitä hiusten kunnolle! 🙂

 66. Värjätyt hiukset vaativat juuri oikeanlaisen shampoon ja hoitoainen ja aina lämpösuojan käytetäessä esim. suoristusrautaa.

 67. Moikka!

  Tehokas hoitoaine, pesu 2-3 krt/vko, vähän kuumakäsittelyä ja luonnon harjaksilla varustettu harja! Tuota olaplexiä olen halunnut kokeilla, mutten ole raaskinut.

  -Kati

 68. Tärkeintä on hoitavuus, sillä hiukseni ovat varsin kuivat. Bonuksena hyvätuoksuisuus 🙂

 69. Pesu noin 2 kertaa viikossa, hyvä shampoo ja hoito, hiuksiin jätettävä hoito ja öljy 😄 eli paljon hoitoainetta!

 70. Hoitotuotteet on ihan listani kärjessä hiustenhoidossa. Olen huomannut myös, miten jotkin shampoot ja hoitoaineet eivät vaan sovi ja latistavat hiuksiani. Näyttää, etteivät suihkun jälkeen olisi puhdistuneet ollenkaan. Yritän pestä hiuksia mahd vähän viikon aikana, juurikin 3-4 kertaa viikossa. Työn takia hiukset ovat paljon kiinni ja vapaa-ajallakin hiukset tulee sutaistua kiinni. Jotenkin hiukset rasvottuu helpommin auki ollessa, kun niitä tulee hipelöityäkin vähän väliä. Käytän hoitoainetta, hoitonaamioita, öljyä ja hoitoainesuihketta, jotta hiukseni pysyisivät edes jotenkin hyväkuntoisina, pehmeinä ja kosteutettuina. Olaplex-kotihoidosta en ole kuullutkaan, joten olisi hienoa päästä kokeilemaan.

 71. Kosteutus! Tämä luonnonkihara pörrö on aivan kamala, jos vaihdan ei-niin-kosteuttavaan tuotteeseen, oli se sitten marketista tai kampaamosta. Nykyään käytän vain kampaamotuotteita, sillä olen laiska laittamaan jätettävää hoitoainetta ja hyvän kampaamotuotteen jälkeen en koe sellaista enää edes tarvitsevani. 🙂

 72. Hiustenhoidossa panostan kosteutukseen ja laadukkaisiin tuotteisiin. Koetan myös välttää hiusten rasittamista. Säännölliset rutiinit hiustenhoidossa ovat kaikista tärkeintä 🙂

 73. Ostan lähinnä kampaamotuotteita. Myös hiusten suojaaminen käsittelyltä on tärkeää.

 74. Lämpösuoja, silikonittomat tuotteet, pesu korkeintaan joka toinen päivä ja hiuksien suojaaminen auringolta.

 75. Hiusöljy on minun tärkein tuotteeni. Ravinnolla on iso merkitys. Olen himoinnut tuota kotihoitotuotetta mutta aina kampaajalla käynti maksaa jo toista sataa niin en koskaan raski…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta