Viisi kuvaa viikon varrelta ja olaplex- arvonnan voittaja.

sun

Tämä viikko oli viimeinen yhteinen lomaviikkomme ja huomenna aamulla starttaamme auton kohti Tamperetta. On ollut ihanaa viettää aikaa kolmistaan, perheenä. Emil on kasvanut viidessä viikossa tosi paljon ja hänestä on tullut ihana pikkumies. Valmistaudun taas henkisesti kuitenkin siihen, että pian en taas syö tai käy vessassa- ellei Emil päätä aloittaa päiväunien nukkumista vihdoin.

su

Tämä oikean puoleinen kuva on kukkakaupalta, jossa yksi parhaista ystävistäni on töissä. On todella haikeaa lähteä takaisin kotiin, kun ehdittiin jo tottua, että näitä tiettyjä ystäviä näkee taas helposti ja usein. Toisaalta on sitä jo ikävä Tampereen-ystäviäkin. Voi kunpa kaikki saisi samaan kaupunkiin<3.

Meillä oli eilen ensimmäinen ilta, jolloin pääsimme Timon kanssa ulos ihan aikuisten kesken. Päivää varjosti muuten ikävät asiat ja olin jo melkein perumassa lähtömme, koska oikeasti olin todella surullinen. Onneksi lähdettiin, oli ihanaa päästä ystävien kanssa ulos ja jorattiinkin lopulta marssi show:n jälkeen Tattoo- klubilla melkein kahteen. Iloisena yllätyksenä koko isäni perhe oli samassa paikassa. Tänään meinasi itku tulla kun hyvästeltiin vaari ja mummo, tuli ikävä jo nyt – niin kuin mummia ja pappaakin. Vasemmanpuoleinen kuva kuitenkin, koska tuo hame ei ole yhtään minun tyyliäni, mutta ihan ehdottomasti yksi kivoimmista vaatekappaleista, mitä olen pitkään aikaan ostanut.

image1 (24)

Loppuunmyyty aivan upea marssishow, joka kruunasi koko lomamme. Nämä on näitä, mitä ei voi selittää ennenkuin sen on itse kokenut. Minä, joka ei ikinä itke, pyyhin kyyneleitä useaan otteeseen, 2018 tule pian!

Vaikka kerroinkin aikaisemmin, että syksyn tulo ei minua ahdista, niin silti on jotenkin todella haikea ja melankolinen olo. Ihanaa lähteä kotiin, mutta Hamina oli meille hyvä ja ehkä enemmän kuin ikinä ennen on vaikeaa sanoa perheelle taas hyvästit hetkeksi. Onneksi pian nähdään taas.

Lopuksi vielä olaplex- arvonnan voittaja. Osallistujia oli ruhtinaalliset 102 ja voittajaksi valikoitui anoppini toimesta kommentoija numero 59 Katja , onneksi olkoon! Otan sinuun sähköpostitse yhteyttä 🙂

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta