Meidän tämän päivän kuulumiset videolla.

 

IMG_6118 IMG_6109

Päätinpäs repäistä tänään ja kokeilla vlogin tekoa. Tykkäisin tosi paljon tehdä näitä, mutta olen ihan kädetön näiden editoinnissa. Voin kertoa, että meinasi jo välillä usko loppua tässä hommassa 😀 Olisi kiva kuulla mielipiteitä, että jatkoon vai ei! Nuo toiveet meikkipostauksista aion toteuttaa kaikki jatkossa näin. Kivempi kuin kuvailla tutoriaaleja kameralla 🙂

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Meidän tämän päivän kuulumiset videolla.”

  1. Jatkoon! Videoista saa aina astetta paremman käsityksen blogin takana olevasta persoonasta ja ne tuovat hyvää vaihtelua blogiin kuin blogiin, niiden myötä myös kirjoituksista saa tietyllä tapaa enemmän irti. Videoissa ei myöskään tarvitse olla mitään ihmeellistä tai jännittävää, ihan arjen kuulumisetkin toimii (itse en muuten kiinnitä sen suurempaa huomiota editointiin, kunhan kamera pysyy suht paikoillaan niin, että pystyy seurata hah). Ihana pikkumies teillä 🙂

    • Joo kyllä munkin mielestä on kiva katsella muiden bloggareiden viedoita, sillä ihan erilailla pääsee lähelle kun näkee liikkuvaa kuvaa. Kirjoittaessa kun voi olla ihan mitä vaan 🙂

  2. Jatkoon! Puhut tosi luontevasti kameralle, tosi mukava seurata 🙂 Ehkä hiukan nopeatempoisesti mutta kuitenkin. Niinkuin edellinenkin kommentoija mainitsi, videon kautta tulee kirjoittajan persoona paremmin esiin joten nää videot on kyllä kivoja piristyksiä aina välillä 🙂

    • Siis mä olen oikea papupata kun rupean puhumaan. Kaverin äiti kutsui joskus konekivääriksi 😀

  3. Kyllä kiitos, lisää näitä! Olit rento ja mukavan rauhallisesti puhuit 🙂 Ja ihana Emil!! ps. vau miten hienosti teillä nukutaan, sitä täällä odotellessa..

    • Apua mä nyt ihan jo innostun! 😀 Noista öistä.. Teen niistä oman postauksen, tiedätkö osaan ehkä nauttia niistä sitten kun Emil menee kouluun 😀 Joka ilta pelkää, että milloin alkaa ne huonot yöt. Kyllä ne siitä iloksi muuttuu vielä teilläkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta