Lapsiperheviikonloppu meidän tapaan.

IMG_6194 IMG_6224

Meillä ollaan niin puhki viikonlopun jäljiltä, että Emil nukahti jo kohta tunti sitten yöunilleen. Olemme viettäneet koko viikonlopun aikaa hyvien ystäviemme, Emilin kummien, Elisan ja Petterin ja heidän pikku tyttönsä kanssa. Kun olimme raskaina Elisan kanssa, meillä oli tapana koko porukalla olla täällä meillä yötä ja välillä pojat kävivät vähän tuulettumassa, kun mammat viettivät mahojensa kanssa laatuaikaa sohvalla.

Luulisi, että tällaiset ystäväviikonloput jäisivät jotenkin vähemmälle vauvojen synnyttyä, mutta toisin kävi. Elisa ja Petteri olivat viime- yön meillä ja kun pojat suuntasivat käymään kaupungissa, laitettiin me mamit täällä vauvat nukkumaan ja sauna päälle. Vauvat varmaan tiesivät, että äiditkin kaipaavat hieman omaa aikaa, sillä molemmat simahtivat jo ennen kahdeksaa ja heräsivät ensimmäisen kerran vasta neljän jälkeen. Ei sillä, että me äiditkään oltaisiin kovin pitkään jaksettu valvoa. Oli kuitenkin ihanaa saada nauttia pieni hetki sushin äärellä ilman jatkuvaa vauvan vahtimista ja viihdyttämistä.

Tänään kävimme kävelemässä hieman Hämeenpuistossa, jossa oli käynnissä puistofiesta. Lähdimme kuitenkin aika pian sateen alta pakoon ja päädyimme Elisan, Petterin ja Elisan siskon ja hänen miehensä kanssa sokoksen brunssille. Vauvat pitivät meidät tasaisen kiireisenä, mutta mikä onkaan ihanampaa, kuin viettää sateista iltapäivää parhaiden ystävien kanssa hyvän ruoan äärellä. Mitään en taas maistanut kun söin niin vauhdilla, mutta kai se brunssi oli ihan hintansa arvoinen.. Emil nimittäin nukkui tapansa mukaan koko meidän kaupungissa olo- aikana noin 20 minuuttia. Alan jo pitämään ihan vitsinä sitä, että Emil taitaa aavistaa milloin saan ruoan/kahvin naaman eteen, sillä samalla sekunnilla häneltä aukeaa silmät.

Ensiviikko tuo tullessaan paljon ystäviä. Minulla on treffit sovittuna oikeastaan jokaiselle päivälle ja pitää taas hieman aikatauluttaa omaa elämää, että ehtii tehdä kaikkea mitä on ajatellut. Odotan innolla myös viikonloppua, sillä kuulin huhua, että pojat olisivat vauvanvahtivuorossa ja me äidit päästäisiin hieman fiillistelemään blockfestejä. Vielä kun olisi liput tapahtumaan!

IMG_6217 IMG_6206

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Lapsiperheviikonloppu meidän tapaan.”

  1. Olen niin kateellinen sun elämästä: aviomies, lapsi ja hyviä ystäviä! Kuulostaa niin täydelliseltä ja ihanalta. Jospa mullakin joskus…
    t. yksinäinen sinkku pikkupaikkakunnalta

    • Olen kiitollinen siitä mitä minulla on, silti uskon, että kenenkään elämä ei ole täydellistä. En halua kaikkia murheitani kuitenkaan tuoda julki, koska on kivempi jakaa hyvää mieltä ja tuoda ne ongelmatkin huumorilla esiin. Mutta kyllä kaikinpuolin olen todella onnellinen ja uskon,että kyllä se onni vielä sinunkin elämääsi löytää. Joskus se vaatii rohkeutta tehdä muutoksia elämässä, mutta uskon asioiden aina järjestyvän parhain päin. Ihanaa alkanutta viikkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta