Tämän hetken vauvanvaatelemppareita (sis. alekoodin)

sis. mainoslinkkejä

En tiedä olenko ainoa joka on mennyt ihan sekaisin näiden lastenvaatteiden kanssa. Järki sanoo, että ei kannata vielä kamalasti panostaa, mutta silti sitä haluaisi oman vauvan pukea aina viimeisen päälle (etenkin kun kaikki housut eivät hajoa kontatessa vielä). Meillä Emil on alkanut nyt kuolamaan niin paljon, että kuolalappu tai harso kuuluu jokaiseen asuun. Onneksi muuten ollaan vältytty kaikelta pulauttelulta, enkä ole kuin kerran joutunut vaihtamaan vaatteet kakkavahingon jäljiltä.

Syksylle pitäisi hankkia paljon uusia vaatteita, sillä kaikki meidän vanhat alkaa pian käydä pieniksi. Meillä sopii parhaiten nyt 68 koon vaatteet, eli 74 on seuraava koko jota ostetaan. Minusta tuntuu, että 56 koko meni ikuisuuden, 62 viikon ja nyt taas nämä 68 kokoiset ovat olleet jo hetken tosi sopivia.

Olen ihan rakastunut erilaisiin haalareihin ja odotan, että poika on hieman vanhempi, niin raaskin ehkä sitten ostaa hänelle gugguun haalarin. Suosin myös nyt enemmän jo sellaisia ”oikeita” vaatteita, sillä en halua, että poika on koko ajan tiukassa kokotrikoossa. Kotona toki ihan sama mitä pojalle pukee.

Tilasin juuri pojalle talveksi alla näkyvän pipon ja pitäisi vielä ostaa kunnon hanskat, sekä tuubihuivi. Syksylle on hankkimatta kunnon välikausihaalari ja kevyemmät tumput ja tossut. Mitä edes puetaan nelikuisen päälle syksyllä?

Help me!

elloskollage3

Body TÄÄLTÄ, housut TÄÄLTÄ, haalari TÄÄLTÄ (Kaikki nämä kolme ovat ekologista puuvillaa)

ellosollage3

Rukkaset TÄÄLTÄ*,  Pipo TÄÄLTÄ*, Haalari TÄÄLTÄ*

Pian olisi tarkoitus lähteä Hämeenkadulla järjestettävään puistofiestaan ja illalla kirjoittelen vielä teille meidän viikonlopusta enemmän 🙂

Ainiin ja se lupaamani alekoodi! Eli koodilla 345409 25% alennusta kaikista lastenvaatteista (myös tuotemerkeistä) ja Elloksen oman valikoiman kengistä + säästät toimituskulut. 

SHOPPAILEMAAN PÄÄSET TÄÄLTÄ

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta