Eräs kesäinen päivä Haminassa.

ahead2IMG_5905

Jos en vielä tarpeeksi hehkuttanut tämän vuoden Hamina Tattoota, niin tässä taas yksi syy olla siitä todella fiiliksissä. Tattoo perinteeksi muodostuneet Wanhat pihat keräsi koko viikon Haminan vanhojen talojen sisäpihoille satoja ihmisiä sotilasmusiikkia kuuntelemaan. Erään sisäpihan uumenissa tapahtui hieman enemmän, sillä kampaamo Aheadin sisäpihalla soi sinä keskiviikkoisena aamuna Trinidad ja Tobakon raikas skitle- musiikki ja kolme työssään aivan uskomattoman taitavaa herrasmiestä antoivat parastaan hiusten parissa.

IMG_5922ahead8

ahead1ahead7

Kuten osa jo varmaan tietääkin, minä löydän itseni aina mitä ihmeellisimmistä tilanteista ja ilman erästä ihanaa ystävääni olisin varmaan tämänkin missannut. Oli ihan huippua päästä tekemään töitä tällaisten rautaisten ammattilaisten kanssa ja suuri kunnia päästä edustamaan Ivana Helsingin uutta mallistoa. Illan näytöstä säesti Ranskan sotilassoittokunta ja molemmat, sekä aamu – että iltanäytös olivat ihan täynnä.

Päivästä jäi käteen nippu uusia ihania ihmisiä ja kokemus, mitä ei varmaan taas tule ihan hetkeen eteen uudelleen. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että elämässä pitää antaa asioille mahdollisuus tapahtua, uskaltaa heittäytyä ja antaa välillä vähän erikoisemmillekin jutuille tilaisuus. Harvoin saa tehdä töitä yhtä intohimoisesti omaa ammattiaan kohtaan suhtautuvien ihmisten kanssa, jotka jaksavat positiivisuudellaan tartuttaa sen saman mahtavan fiiliksen kaikkiin ympärillään.

Tämä päivä olisi voinut jäädä yhtenä muistona mieleen muiden seassa, mutta tälläkertaa se jäi yhtenä kesän parhaana päivänä. Antakaahan asioiden välillä vaan tulla ja tapahtua ja uskaltakaa heittäytyä – mennä sen mukavuusalueen ulkopuolelle, niin saatte varmasti siitä paljon enemmän, kuin mitä annatte <3

/Kukat: Salla Kiri //Hiukset: Piatu Puhakka, Kalle Rantanen ja Mikko Korpela (minun hiukseni) //Meikki: Emma Räsänen/ Kuvat: Salla Kiri ja Minä

Päivän fiiliksistä myös ystäväni Sallan Sammalsydän- blogissa

ahead4

ahead3ahead

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta