Jaa mitä minä mietin tällä hetkellä?

Mietin, että oli ihanaa päästä vähän tuulettumaan, mutta fakta on se, että koska vauvaa ei voi laittaa aamulla torkku-ajastukselle, ei tällaisia riemukkaita iltoja vaan kertakaikkiaan jaksa enää. Emilkin on vähän flunssainen niin on jotenkin ollut ekstra väsynyt päivä vielä tänäänkin. Onneksi oli sateinen päivä niin sisälle jääminen ei tuntunut juuri missään…

Mietin, että oliko kesä nyt tässä? Ulkona tuoksuu syksy ja myöskin näyttää ihan siltä. Onneksi pääsen vielä Mäntyharjulle viettämään kesän viimeistä viikonloppua ja ONNEKSI lennetään kahden viikon päästä Espanjan auringon alle vielä muutamaksi päiväksi jatkamaan kesää. Kaiken tämän jälkeen minun puolestani syksy saa tulla.

IMG_6382

Mietin, Sanna Ukkolan tämän päiväistä blogi-kirjoitusta ja sitä, että tuleeko Emil vihaamaan minua joskus tämän kaiken jakamisesta julkisesti? Paljon mietin aikanaan, että mitä lähden jakamaan meidän perheestämme ja pojastamme.. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että en tule koskaan kirjoittamaan mitään, mitä en itse haluaisi itsestäni lukea. Kun poika kasvaa harkitsen vielä tarkemmin ja vain luoja tietää, että kirjoitanko edes koko blogia enää silloin.

Mietin tätä päivää tasan vuosi sitten. Istuin autossa matkalla mäntyharjusta kotiin. Googlailin kohdun ulkoisen raskauden oireita ja olin oikeastaan ihan täysin varma asiasta. Tein positiivisen testin varmaankin näihin aikoihin kotona. Se päivä muutti koko meidän elämämme, elämämme muuttui niin paljon, että en sitä vielä silloin millään tasolla voinut tajuta.

IMG_6384

Mietin, että vuosi on mennyt todella nopeasti, enkä olisi ikinä uskonut, että minä todella olen pienen pojan äiti. Joka päivä minä edelleen hieman epäuskoisena häntä katselen. Yhtä epäuskoisena, kuin katselin sitä ensimmäistä ultrakuvaa, jossa pieni katkaravun näköinen sintti lillui kohdussani…

Mietin, että on ihanaa nähdä perhettä viikonloppuna, olla kaikki yhdessä.. Jotenkin sitä on nykyään kovasti ikävä, vaikka vastahan me kaikkia nähtiin.

Ihanaa viikonalkua, koitan olla vähän skarpimpi blogissa tämän viikon<3

emmakaisa

5 vastausta artikkeliin “Jaa mitä minä mietin tällä hetkellä?”

  1. Heips, kirjoitit, että mietit kohdunulkopuolista raskautta. Mikä sai sinut ajattelemaan niin?

    • Noh.. Mulla raskauden ensimmäinen oire oli verenvuoto ja oudot kivut. Siinä ei sitten tarvittu kuin muutama keskustelupalsta ja homma oli selvä 😀 Siis ihan tavallisia raskauden oireita molemmat, mutta olin ehkä vähän hysteerinen silloin raskauden alkuaikana. Kävin sitten heti ultrassa, missä varmistettiin, että kaikki on hyvin!

    • Minulla on nyt se tilanne, että olemme olleet ilman ehkäsyä. Tällä hetkellä erittäin niukat kuukautiset, mutta raskaustesti näyttää negatiivista. Turvotusta on niin kuin ensimmäisen raskauden aikana, myös pahoinvointia, mutta ei muuta.. Ensimmäinen kun ei sitten syntynyt elävänä, sitä on nyt melko luulosairaana koko ajan. Anteeksi jos susta tuntui, että utelin liikaa. Itse koitan pysyä poissa keskustelupalstoilta ja udella vain sellaisilta kokemuksia, jotka voivat naamansa myös näyttää., tuo luotettavuutta siihen mitä puhuvat.

    • Ei missään nimessä ollut uteleva kommentti, mielelläni minä näitä asioita jaan jos niistä on jollekin apua 🙂 Siis ymmärrän tilanteessasi, että sitä on todella paniikissa.. Odota viikko ja tee testi uudelleen, minulla näytti ainakin negatiivista, vaikka olin jo raskaana… Sitten pari viikkoa eteenpäin testi oli täysin selvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta