Vauvan kanssa tien päällä.

Me olemme nyt Emilin kanssa parin päivän aikana matkustaneet enemmän kuin hetkeen. Tulimme keskiviikkona tänne maalle Mäntyharjulle, tulimme junalla Lahteen, josta sitten meitä tultiin hakemaan.

Jännitin hieman etukäteen junamatkaa, sillä meillä oli mukana vain turvakaukalo. Rattaat olisivat olleet kova juttu, mutta koska meidän oli saatava automatkalle turvakaukalo, oli rattaat jätettävä. MIKSI me emme hankkineet silloin rattaita johon turvakakukalo istuu? Matka meni kuitenkin todella hyvin – tai niin hyvin kuin meidän tehoeemelin kanssa tuollainen matka voi mennä.

IMG_6433

Ensimmäinen osa matkasta Tampereelta Riihimäelle meni Emilin nukkuessa, niinkuin vähän osasin ennalta jo arvatakkin. Riihimäeltä Lahteen Emil olikin pirteä kuin peipponen ja sain käyttää kaikki äidintaitoni pojan viihdyttämiseen. Tiesin, että pojalla on nälkä, mutta koska juna ja täysin uusi ja mahtava ympäristö, ei syömisestä tullut yhtään mitään. Siinä vaunullinen ihmisiä katseli minua ”etkö sinä nyt tiedä mikä lastasi vaivaa”- ilmeellä kun koitin huijata poikaa pullolle. Lopulta tyydyin Emilin dietti-päätökseen ja hän tunki pienen miehen hammaskutinaraivolla puolet louis vuittonin shawlistani suuhunsa ja hiljeni. Luonnollisestikin sitten kaksi minuuttia ennenkuin meidän piti nousta junasta alkoi maito maistua…

Toissapäivänä kävimme autoreissulla Mikkelissä, missä E pääsi taas nauttimaan kaupoilla pyörimisestä… Niitä rattaita kun ei ollut mukana, oli Emil koko reissun minun sylissäni (tai no sai siitä kyllä isovanhemmatkin osansa).. Viimeistään siinä kohtaa kun Emil nukkui reporankana minun käsieni varassa mietin, että kyllä ne rattaat vain olisivat olleet paikallaan. Hän jaksoi hienosti olla hereillä myös ruokailumme Kenkä verossa (mikä on tuo nimi?) ja simahti vasta autoon kotimatkalla. Loppuillan Emil jumppasi lattialla harjoitellen kääntymistä.. Ei ihme, että uni tuli jo seitsemältä.

Tämä reissaaminen on vasta alkusoittoa, sillä ensiviikolla nimittäin meillä on edessä lähtö Espanjan lämpöön… Kirjoittelen siitä vielä ensiviikolla lisää, nyt keskityn pitämään peruukista kiinni, sillä ainakin täällä Mäntyharjulla tulee niin, että hirvittää..

IMG_6428 IMG_6440

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta