Vartalon muutokset 4,5kk synnytyksen jälkeen.

Viimeviikolla se maaginen lukema ilmestyi vaakaani, raskauskilot olivat virallisesti tiessään… Sen suuremmin ponnistelematta minulta hävisi jokainen niistä 23 kilosta, jotka tulivat viimeisen vuoden aikana. Uskon, että suurin osa tästä kilomäärästä oli nestettä, sillä niin helposti se kaikki lähti. On se naisen keho ihmeellinen, jos miettii, että vuoden aikana minun vartaloni on käynyt läpi aikamoisen muutoksen ja tässä sitä ollaan ihan melkein entisellään taas!

Voisin nyt paasata siitä, miten kilot ovat jokaisen itse hankkimia ja miten ne lähtee kun vain vähän jaksaa nähdä eforttia asian eteen. Itsellä kuitenkin kilot tulivat ihan itsestään ja ne lähtivät oikeastaan yhtä suurella panostuksella. Voisin sanoa, että minulla on nähtävästi vain hyvät geenit. En tietenkään voi kieltää, ettenkö ole hieman katsonut mitä suustani alas laitan,  mutta mitään fitnestaikoja tässä ei ole siis tehty (kuten kuvastakin voi päätellä :D). Minusta itsestäni näyttää, että kesäkuun jälkeen ei olisi tapahtunut yhtään mitään..

muutoskuvat 3082

Vartalonmallini on kuitenkin jotain aivan muuta, kuin mitä se oli vuosi sitten. KAIKKI housuni puristavat edelleen ja minulla on kunnon jenkkakahvat, joku saattaisi sanoa, että laiha läski. Minua kiinnostaisi todella paljon oma kehonkoostumukseni tällä hetkellä, pitää varmaan käydä se pian mittauttamassa.

Ajattelin, että pikkuhiljaa tuossa reissun jälkeen alkaisin kevyesti taas käydä salilla ja palautella sitä omaa lihaskuntoa. Minulta on toivottu vinkkejä vatsan treenailuun raskauden jälkeen ja sen tiimoilta minulla on teille pian jotain todella kivaa annettavaa. Toivon, että ensi keväänä nämä kuvat ovat hieman eri näköisiä, sillä vaikka olenkin hyvin hoikassa kunnossa en silti näytä vieläkään itseltäni. Haluaisin takaisin sen urheilullisen minäni, en vain nyt jaksa panikoida, kaikki aikanaan 🙂

Teen vielä reissun jälkeen erillisen postauksen tarkemmilla mitoilla ja jos saisin sen kehon koostumuksenkin siiheksi otettua!

muutoskuvat308muutoskuvat3081

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Vartalon muutokset 4,5kk synnytyksen jälkeen.”

  1. Tällaiset rehelliset palautumistarinat ja kuvat ovat todella mielenkiintoisia. Raskautta toivovana tavallisena urheilullisena naisena on muutenkin ollut ilo lukea kaikkia uuteen elämänvaiheesesi liittyviä postauksia. Aito meininki kuvissa ja kirjoituksissa. Tykkään kovin. 🙂 Niin ja näytät tosi hyvältä!

    • Voi että, kiitos ja toivotaan, että toiveesi toteutuu <3

  2. Oliko sinulla erkaumaa? Vaikka itsellä kilot lähti viikossa synnytyksestä (tekemällä mitään, tai siis imetin) niin pömppö jäi. 🙁 Ja itse kokeilemalla erkaumaa on. 🙁

    • Mulla on huomenna sitten sullekin jotain kivaa tiedossa 😉 Mulla oli pieni erkauma, mutta se onneksi on kai jo tiessään?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta