Hei me lennetään pian!

loma

Täällä sitä ollaan Helsinki- Vantaan lentokentällä ja me ollaan ihan oikeasti lähdössä Espanjaan!

En ajatellut, että tämä päivä koittaisi näin nopeasti, mutta olen todella iloinen siitä kuinka olemme jatkaneet vauvan kanssa elämäämme niinkuin aina ennenkin. Tähän asti matka on sujunut hyvin. Luulin unohtaneeni Emilin unipussin Tampereelle ja tästä syystä ajettiin suoraan Flamingoon, jossa vauvatalo Johannassa niitä PITI olla myynnissä. Noh, siellä oli loppuunmyynti, jonka vuoksi myös nämä unipussit olivat jo loppuneet.. Onneksi unipussi oli mukana kuitenkin, väärässä taskussa vain! Mukaan tarttui unipussin sijasta matkarattaat, heräteostoksia parhaimmillaan 😀

loma2

En ole aikuisiällä matkustanut kavereideni kanssa ja nyt onkin ihan spesiaali reissu, sillä saamme viettää matkamme ystäväni Mirvan ja hänen perheensä vieraina. Voi tästä tulee varmasti ikimuistoinen matka!

Blogi elää varmasti aikalailla ihan ajantasalla reissussakin, mutta varmuuden vuoksi lisää minut snäppiin: emmakaisa100 ja instagramiin: emmakaisa_, niin pysyt matkassa mukana!

Ihanaa viikonloppua ja pitäkää meille peukkuja, että kaikki menee hyvin<3

loma1

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta