Täällä ollaan! Ja lennostakin selvittiin…

Ihan uskomatonta miten lämmin täällä on! Ei edes Karibialla ollut talvella näin kuuma – voi miten nautinkaan tästä.

IMG_6697

Jännitin viimeöistä lentoa ihan todella paljon. Mietin, että miten käy Emilin unien ja miten koko lento ylipäätäänsä menee tuollaisen pikkuisen kanssa? Oli nappivalinta ottaa yölennot, sillä poika nukkui lähes koko viisituntisen, hän heräsi vain kahdesti hieman hämmentyneenä nukkumisympäristöstään. Sen verran huomasimme eroa normaaliin, että Emil heräsi itkuisena, eli tilanne taisi kuitenkin hieman häntä stressata. Mietin moneen kertaan tilannetta, jossa olisimme viihdyttäneet levotonta vauvaa viimeistä paikkaa myöten täydessä koneessa… Voi onneksi on myös takaisin se yö lento!

Tulimme tänne ystäviemme Mirvan ja Macon luokse noin kahden maissa paikallista aikaa. Emil valvoi tunnin verran kanssamme ja kävimme sitten kaikki samaan aikaan uudelleen nukkumaan ja Emil nukkuikin sitten sinne kahdeksaan asti – pitkästä aikaa välissämme. Timo joutui kylläkin lopulta siirtymään viereiseen huoneeseen, sillä sänky kävi meille kolmelle liian pieneksi.

IMG_6695

Tänään Emilillä on riitti virtaa hyvin meidän aamuiselle vierailulle viereisessä kylässä, nyt sitten iltapäivästä hänellä loppui kärsivällisyys, ehkä jo tämän armottoman helteenkin vuoksi. Minun tätä kirjoittaessa meillä nukkuu täällä molempien perheiden lapset – onnea on ilmastoitu asunto.

Lämpö tulee tuottamaan hieman haasteita tällä nelipäiväisellä matkalla (siis ei minulle, Emilillä menee tunteisiin), mutta olen entistä iloisempi, että lähdimme- kaikki on mennyt niin hyvin. Nyt tuntuu, että olen jännittänyt ihan turhaan, mutta niinhän se kai yleensä menee, että lapset sopeutuu vanhempia paremmin uusiin tilanteisiin.

IMG_6698

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta