Meidän loman top 5!

img_6914mirva

1.Seura. On aina tavallaan riski lähteä ystävien kanssa reissuun. Riski on olemassa, että lomakäyttäytyminen ei synkkaakkaan ja omat mielenkiinnon kohteet ovat aivan erilaisia kuin reissukumppaneiden. Meillä sitä ongelmaa ei ollut. Puhuttiinkin moneen otteeseen miten samanlaisia lomailijoita ollaan ja meillä intressit menivät ihan yksi yhteen. Paljon teki myös se, että meillä molemmilla pariskunnilla on lapsi, joten suunnitelmien äkkinäinen muuttuminen ei ketään haitannut, lapsien kanssa kun ei koskaan tiedä. Hyvien ystävien kanssa on muutenkin helppoa matkustaa ja yhteiset muistot jaksavat kantaa vielä pitkään.

2. Emil ja Micael. Nuo kaksi ihanaa pikkumiestä tekivät meidän loman. Oli ihanaa nähdä miten kaksivuotias Micael otti niin nätisti Emilin huomioon ja Emil haltioituneena hymyili Micaelille hänen Emiliä viihdyttäessään. Micael oli muutenkin niin reipas ja aurinkoinen pikkumies, että vaikka kuume hänet yhtenä iltana kaatoi pedin pohjalle, jaksoi hän silti heittää Timon kanssa yläfemmat ja hymyillä! Pojat olivat muutenkin esimerkillisesti koko loman – aivan kuin hekin olisivat tienneet olevansa lomalla.

img_6950 img_6911

3. Syntymäpäiväni Puro beach clubilla. Vaikka maanantai- ilta saikin hieman murheellisen lopun Micaelin sairastuessa, oli päivä mitä ihanin. Rakastuin Puro beach clubiin niin, että meidän on ehdottomasti päästävä sinne seuraavallakin kerralla. Tämä allas-alue toimi lapsen kanssa niin hyvin, että olin itsekin yllättynyt. Aurinkotuolit olivat suuret ja kokonaan varjossa, joten Emil sai köllötellä tuoleilla auringolta suojassa. Allas oli kuitenkin niin lähellä tuoleja, että meidän oli Timon kanssa mahdollista molempien nauttia auringosta ilman, että Emil joutui olemaan kokoaikaa auringossa. Emil sai Micaelin UV- paidan lainaksi ja saikin pulikoida vedessä uima- avun kanssa, hän oli siitä todella tohkeissaan. Puron kaltaiset paikat ovat todellakin minun mieleeni, en ole yhtään hiekkaranta- ihminen. Kotiin lähtiessä oltiin oltu koko päivä auringossa, mutta kassit eivät olleet hiekan peitossa.

4.Illan hämärtyessä ulkona syöminen. Täällä Suomessa pimeät illat tarkoittavat myös viileneviä iltoja. Espanjaa hellivän helleaallon takia siellä illat olivat enemmän kuin mielyttäviä ja syötiinkin kolmena iltana neljästä ulkona. Minä toki armottomana vilukissana olisin voinut ottaa pitkähihaisen mukaani, mutta kysy keltä tahansa muulta, siellä ei oikeasti ollut kylmä.

5. Manner- Espanja. Tarviiko tätä edes selittää? Ehkä Fuengirolan maine on ollut hieman junttimainen, mutta koko rannikko, mitä me Marabellan, Malagan ja Fuengirolan alueella kuljimme oli aivan ihana. Rakastuin jokaisen kaupungin siistiin miljööseen, Malagan upeaan vanhaan kaupunkiin, Banuksen luksusta huokuvaan satamaan ja kauniisiin valkoisiin kyliin. Tulemme palaamaan takaisin hyvin pian ja eräs unelmani sai vain lisää tuulta purjeisiinsa. Onnea on saada matkustaa!

img_6929

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta