Hormonitoiminta täällä päivää…

img_7030

sis. mainoslinkin

Olinkin jo ehtinyt unohtaa miltä tämä tuntuu, sitten sen taas muistaa kun yhtenä aamuna..

Vauva itkee koko aamun, ei viihdy yhtään lattialla ja pitäisi lähteä jo ulos asunnosta. Kahvi kylmenee kupissaan ja smoothie väljähtyy lasissa. Naama kukkii ja tukkakin tippuu päästä. Kun bussi näyttää täydeltä meinaa itku tulla. Seuraava bussi onkin täynnä ala-astelaisia, voi onko teidän pakko huutaa koko ajan?

Vauva jatkaa tunnin hyväntuulisuuden jälkeen itkeskelyä. Onneksi hän nukkuu rattaissa. Haen kahvin, voisiko joku keksiä kannen mistä se take away- kahvi ei läiky? Eikö se nimenomaan ole tarkoitettu, että sitä voisi juoda kun kävelee? Mistä hitosta näitä ampiaisia muuten oikein riittää? Eikö ne ymmärrä, että on syksy – ei Espanjassa mitään ampiaisia ollut…

img_7040

Kollarimekko Chiara Forthi/Bubbleroom TÄÄLTÄ*

Onneksi saan iltapäiväksi Elisan meille, on niin paljon helpompi kuunnella Emilin hammaskiukkua kun en ole yksinään.. Mitähän tämä on olevinaan, onko minun kurkkuni kipeä? 

Timokin on taas tahallaan töissä, ettei tarvitse olla kotona ja minä vaan täällä kannan vastuun kaikesta…Onneksi hän tulee pian, annan Emilin hänelle kun hän tulee kotiin. Emil on hetkessä hyväntuulinen ja hymyileväinen. Ehkä Timo ei sittenkään ollut vain karkuteillä katsomassa jääkiekkoa bubissa vaan oikeasti teki töitä… Ikean kehykset tuottavat harmaita hiuksia ja ryppyyn menevä (irtisanoudun tästä rypistämisestä) Elloksen juliste *saa minut lähes raivon partaalle. MIKSI en ostanut viiniä kun hain kahvia kaupasta? Miksi kroppani tuntuu tältä? KUKA MINÄ EDES OLEN?

Emil nukahtaa… Sohva on minun ja sauna päällä, en tosiaan muistanut millaista tämä onkaan. On yli vuoteen taas ensimmäistä kertaa SE aika kuukaudesta

– jos ymmärrät mitä tarkoitan!

img_7058

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Hormonitoiminta täällä päivää…”

 1. Taas kahviniksi… 😀 take away-kahvin kanteen kun painaa esim avaimella reijän niin sieltä kai tulee jotenkin nätimmin? 😀 näin kerran kun mies näin teki ja ihmettelin sitä… Nyt en pysty kysymään tarkemmin kun nukkuu vielä, mut joku idea siinä oli kuulemma ;D

  Ps. Ihana toi mekko!

  • hahhah 😀 Nää on hyviä nää teidän vinkit! Vielä kun keksis, että miten se ei läiky silloin kun se kädessä kävelee…

  • Kyllä ne sieltä vielä tulee 😀 Mäkin odotin, en turhaan..

 2. Tiiän niiiiin miltä susta tuntuu. Mulla kans alko pari vk sitten (”vauva” nyt vuoden). Sanoinki miehelle illalla ku lapset oli saatu nukkumaan, että tätäkö tämä saatana taas on?? 😀 taisin värittää sitä tarinaa useilla kirosanoilla vielä ennen kuin nappasin suklaalevyn viereen ja vedin melkein puolet siitä kerrallaan…On se siistii!

  Piti vielä kysyä, että mistä toi sun nahkatakki on? Ihan täydellinen biker-malli! Oon metsästäny täydellistä jo pitkään sitä vielä löytämättä.

  • Taisin käyttää juurikin itse noita samoja sanoja 😀 Mä olin jo ihan siinä toivossa, että jälkivuoto olis riittänyt koko loppu elämäksi..
   Voi hitto siis tää on monta vuotta vanha takki, oon saanut tän mun kaverilta kun oli sille iso. Hänkään ei ole sen jälkeen löytänyt täydellistä mallia, että niitä ei kai oo olemassa enää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta