Toivepostaus videolla: Minun päivittäiset meikkirutiinit ja vinkkejä kiireisten kauneudenhoitoon!

sis. mainoslinkkejä

img_7078 img_7081

Tästä on paljon kyselty ja toissavideolla tätä jo lupailinkin tulevaksi, niin päätin tehdä tämän itselleni ”helpoksi” ja kuvata videon.. No videon tekoon menikin sitten hieman oletettua kauemmin, mutta kivaa minulla taas oli – tykkään niin paljon kuvailla näitä!

Linkkaan vielä videon alle muutaman hyödyllisen paikan mistä näitä minun käyttämiä tuotteita voi tilailla ja koska tämä ei ole mikään meikkitutoriaali, niin jos joku jää kaivelemaan voin siihen palata joskus hieman syvällisemmin uudelleen, kuhan vaan toivotte! Teen mielelläni myös tällaisen samanlaisen yksinpuhelun iltameikki tavoistani mikäli sellainen kiinnostaa, sillä nekin aika orjallisesti noudattaa samaa kaavaa..

Videon kuvanlaatu nähtävästi vähän kärsi ja volat kannattaa kääntää kaakkoon, mutta tässä tämä nyt on 🙂

 

Maybelline Fit me TÄÄLTÄ,* Mary- Lou Manizer- highlighter TÄÄLTÄ, Countour- paletti TÄÄLTÄ*(puuteri) ja TÄÄLTÄ* (voidemainen, HURRAA NE EI OLLUTKAAN LOPPU NIINKUIN LUULIN!!),  Kulmaväri TÄÄLTÄ

 

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Toivepostaus videolla: Minun päivittäiset meikkirutiinit ja vinkkejä kiireisten kauneudenhoitoon!”

  • Kiitos 🙂 Siis tajusin just, että unohdin sanoa.. Eli Rimmelin se sinikantinen irtopuuteri, maksaa jotain kympin 🙂

 1. Ihana Emma! Kiitos postauksessa. Itsellä laskettu aika ensi viikolla ja toivon löytäväni saman asenteen äitiyteen kuin sinäkin. <3 Tässä Tampereen kupeessa asun, ehkäpä joskus törmätään vauvoinemme jossakin 😀

  • No tuut sit heti nykimään hihasta jos jossain törmätään <3 Hei onnea loppukoitokseen, tee kaikkea ihanaa nyt jos vaan jaksat! Keräile ainakin voimia ja syö hyvin, niin jaksat sitten ponnistella 🙂

 2. Apua, jaksatko oikeesti joka päivä meikkailla tällä tavalla? 😀 Tuo meikkaustyyli on minua kiinnostanut jo vähän aikaa ja käytätkin tässä suhteellisen edullisia tuotteita, tosi kiva! 🙂 Voisi joku päivä ihan huvikseen kokeilla ja testata tätä, tuntuu vaan että jää kauheat rajat ja näyttää ihan suttuisen likaiselta :DD

  Meikkaatko ihan joka päivä, vaikka olisitkin kotona koko päivän? Hyvä jos minä jaksan edes ripset taivuttaa jos ulos lähden 😀 Toisaalta, hyvä kun pystyn olemaan meikittä ja olemaan naturellina liikenteessä 🙂

  Tämä oli kiva video ja sai hyvin vinkkejä miten tällainen meikki tehdään. Ihanaa, kun jaksat panostaa ulkonäköön. Se tekee kyllä myös itselleni hyvää välillä vähän meikata, jos on ollut meikkaamatta jonkin aikaa 🙂

  Vinkkasit myös Tokmannilta löytyvän joitain ok tuotteita. Mitä tuotteita tarkalleen olet käyttänyt ja hyväksi todennut?

  • No siis jos liikun meidän lähikauppaa suurempaan kauppaan tai kaupungille niin joo yleensä kyllä 😀 Mutta nytkin olen tällä viikolla meikannut yhtenä päivänä kolmesta, koska en ole tehnyt mitään ihmeellistä, eli siis en meikkaa ihan joka päivä jos olen esim kotona tai käyn kaverilla pelkästään tai vaikka esim. salilla, mutta koska tykkään laittautua, niin meikkaan kyllä tosi usein varmaan viitenä päivänä seitsemästä! Mähän siis käyttäisin niitä kaikista halvimpia aina jos ne olisi kaikki hyviä, mua ei niinkään se merkki kiinnosta vaan se, että toimiiko tuote minulla 🙂
   Joo siis tokmannilla on se essence – merkki. Mulla on niiden kulmaväri, se on ihan ok, ei kylläkään nyt käytössä ja luomiväri + peiteväri on myös ja nekin ajaa asiansa, sekä kynsilakka. Mulla on yksi tuote mitä aion vielä niiltä kokeilla joskus kun sellainen sattuu olemaan hyllyssä, mutta toistaiseksi se on aina ollut loppu.Tokmannilta kannattaa myös hamstrata pinnejä ja suteja, siellä maksaa 100kpl paketti jotain 2€ ja sudit on tosi edullisia myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta