Meidän viisikuinen Emil.. (postauksessa alekoodi Name it:in verkkokauppaan)

 

sis mainoslinkin*

img_7119

Meidän Emil täyttää tänään viisi kuukautta. Hänen pian puolivuotta kestänyt elämänsä on ollut aktiivista ja kasvattanut Emilistä mitä nauravaisimman ja sosiaalisimman seuramiehen. Emil väläyttää suurta hymyään niin ravintolan tädille, kuin apteekin henkilökunnallekkin. Hän on myös huomannut kuinka kaunis hänen kurkkukiljuntansa on ja esitteleekin sulosointujaan niin kotona, kuin täydessä hississäkin. Emil kun tietää, että tarpeeksi kovaa kun sanoo niin kyllä kaikki ymmärtää.

Meidän viisikuinen Emil rakastaa olla vatsallaan. Hän rakastaa vatsalla oloa niin paljon, että hän viikon yli neljäkuisena opetteli kääntymään selältä vatsalleen, mutta ajatustakaan hän ei ole uhrannut takaisin selälleen kääntymiselle. Eteenpäinkin olisi kiire.. Jalat alkavat jo löytää oikean liikekaaren ja polvet käyvät tiuhaan vatsan alla. Olemme koittaneet Emilille kertoa, että vauhtia saattaa hiema hidastaa pää, jonka hän laittaa aina vastapainona lattiaan ja kädet, joilla Emil sutii kuin perhosuimarilla konsanaan. Noh, meillä ei ole hoppu – Emilillä sitäkin enemmän.

Meidän viisikuinen Emil tietää, että täydellä vatsalla elämä on paljon valoisampaa.. Päivässä uppoaakin jo kokonainen purkki kasvissosetta ja maitoakin menee vielä oikein reippaasti. Nyt viimeisen viikon aikana ollaan pikkuisen kokeiltu sormiruokailla ja tänään Emil ”minäitse” Suortti veteli itse omat maidonjämät pullosta ja koitti miten heitetään maissinaksuja lattialle. Taisi sinne suuhunkin jotain mennä. Maailman hauskin juttu on ottaa täydestä lusikasta kiinni ja työntää se pikkumiehen raivolla suuhun – onneksi se melkein aina sinne osuukin, nimittäin porkkana vaatteissa… Tarviiko sanoa enempää?

img_7103

Meidän viisikuinen Emil nukkuu yönsä yhdellä heräämisellä. Hän väittää, että vielä seitsemältä ei väsytä, mutta nukahtaa yleensä kymmenen yli seitsemän tiukasti omaan petiinsä. Minä olisin kyllä sitä mietä, että unet voisivat alkaa vallan hyvin vasta kahdeksalta, sillä minusta 6:30 ei ole vielä meidän perheessä aamu. Paitsi viimeyönä, kun hän heräsi puoli yhdeksältä, kahdeltatoista, viisitoista yli yksi ja puoli kuudelta.. Viime yö oli sellainen yö, mitä meillä ei ole moneen kuukauteen ollutkaan.

Meidän viisikuinen Emil nukkuu kolmet tai neljät päiväunet. Ensimmäiset ovat pisimmät ja loput ovat mitä ovat.. Mutta hän nukkuu ja nukkuu rattaissa parvekkeella ja rattaissa liikkeellä. Emil siirtyi isojen poikien rattaisiin reissussa, sillä eihän kukaan halua nähdä Espanjasta pelkkää taivasta, vaan Emiliä kiinnosti myös tummat Espanjattaret (ja Brittituristit). Emil käy aina nukkumaan noin tunti heräämisensä jälkeen… Paitsi tänään jolloin hän jätti ekat päikkärit kokonaan väliin.

Meidän viisikuinen Emil kuolaa ja tunkee kaiken suuhunsa. Leikkimatto alkaa olla ihan pikkuvauvojen hommaa. Kivaa Emilin mielestä on hakata lattiaa kädellä ja tänään myös puuautolla. Emilin lempi järsimislelu on Sophie la girafe ja sen kanssa hän viettää pitkiä toveja lattialla. Aikuisten puuhat kiinnostaa, mutta nyt myös oma seura alkaa kelvata. Suurena missiona on saada maistaa kissaa ja jos Jedi eksyy liian lähelle on Emil takuuvarmasti kaksin käsin kiinni karvassa ja lähestyy suu auki kissaparkaa. Jedi kyllä jollain sairaalla tavalla tästä nauttii.

img_7115

Emil on meidän ihana pieni ihminen, joka kasvaa nähtävästi ihan todella kovaa vauhtia!

Emilin kuukausipäivän kunniaksi minulla on teille jotain! Sillä saat -15% Name it:in verkkokaupasta kun käytät koodia NameItEmmaSuortti2016 .

Verkkokauppaan pääset TÄÄLTÄ.

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Meidän viisikuinen Emil.. (postauksessa alekoodi Name it:in verkkokauppaan)”

  1. Ihana Emil! 😍 Näitä pitäis kyllä itekin kirjotella että jäis muistiin eri vaiheita ja missä iässä on opittu mitäkin. Eihän niitä muuten enää kohta muista. Täytyypä katsoa tuo Name It:n kauppa, jospa sieltä löytyisi jotain kivaa syksyksi😃

    • Joo tää blogi on kyllä hyvä kun tulee päiviteltyä kaikki Emilin kehitysvaiheet 😀 Vauvakirjaakin kun muistaisi täyttää yhtä tarmokkaasti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta