Kai sulla on sun oma bucket list?

perjantai perjantai1

Huomenta.

Olen tässä viimeisen viikon ajan miettinyt, että hitto mä olen onnellinen. Minulla on yleensäkin tällä hetkellä sellainen todella hyvä boogie menossa ja tuntuu, että elämä on suhteellisen helppoa. Toki aina voisi jostain valittaa jos jaksaisi, mutta en viitsi tuhlata aikaani sellaiseen. Onnellisuutta taitaa nyt muutenkin olla ilmassa, sillä olen huomannut monen muunkin bloggarin mainneen, että tällä hetkellä on hyvä olla.

Minulla on varmaan ollut elämässäni tuuria, sillä olen päässyt tekemään todella siistejä juttuja muun muassa tanssin saralla ja täten toteuttanut useammankin unelmani liittyen tanssimiseen. Olen saanut hyvän puolison ja ihanan lapsen, olen muuttanut pois kotikaupungistani ja saanut matkustella. Mikään asiahan ei ole tippunut täysin tyhjästä eteeni vaan olen minä unelmieni eteen nähnyt vaivaa ja tehnyt töitä. Olen sanonut kyllä uusille mahdollisuuksille ja tarttunut tilaisuuksiin. Olen ollut utelias, innostunut ja nöyrä.

Uskon, että jokainen tekee elämästään sellaisen kuin itse haluaa. Suurinosa minun elämässäni toteutuneista unelmista ei ole maksanut mitään muuta kuin eforttia ja heittäytymistä. Tärkeintä minusta on se, että osaa unelmoida ja uskaltaa pitää kiinni niistä asioista, joita on joskus pitänyt jopa mahdottomina. Ei kaikkien unelmien tarvitse toteuta, tärkeintä on osata haaveilla ja ajatella asioista hieman naivisti – pessimistin elämä voi olla pidemmän päälle todella raskasta.

Omat unelmat voi olla pieniä tai suuria, mutta missään nimessä niitä ei kannata peilata muiden unelmiin, ei kannata miettiä mitä joku muu ajattelee sinun unelmistasi. Sinun unelmasi voi olla täysin sinun oma salaisuutesi. Pitää vain muistaa, että jos mistään ei ikinä unelmoi, ei ne unelmat voi silloin toteutuakkaan. Ei niiden asioiden tarvi olla suuria, munkin unelmat on todella arkisia, riittää vaan että on elämässä jotain mitä tavoitella niin pysyy pirteänä 😉

Maanantaina vedän omasta bucket lististani taas yhden kohdan yli. Kuulette sitten, että minkä!

Hyvää fiilistä jokaisen viikonloppuun <3

PS… Tamperelaiset äidi huom! Huomenna aamulla on TFW Tampereella on huomenna ÄITI- päivä, jossa on paljon hyödyllistä tietoa tulossa raskaana oleville ja juuri synnyttäneille ja miksei muillekkin treenaamisesta ja vatsalihasten erkanemasta, joten jos on aamupäivällä vapaata, niin klikkaappa itsesi tapahtumaan mukaan! Lisätietoa TÄÄLLÄ

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta