Oletko somesi kaltainen?

img_7154img_7150

Minä käytän somessa erilaisia kanavia päivittäin. Mietin mitä laitan instagramiin ja snäppäilen hyvin paljon huolettomammin. Päivittelen blogin lähes päivittäin, ehkä facebookkini on se epäaktiivisin some- kanava mitä omistan. Pidän itse hyvin viimeistellyistä instagramtileistä ja tykkään katsella kauniita kuvia, toisaalta tykkään myös niistä tileistä, jossa elämä näkyy ja kuvat eivät ole ihan täysin loppuun asti hiottuja. Oma instagarmini on ehkä jossain välimaastossa… Tykkään siitä, että kuvat ovat linjassaan ja niissä on jokin sisältö, mutta tämä on vain minun tapani pitää yllä omaa kanavaani ja se ei ihan vieläkään vastaa sitä mitä haen, mutta sinnepäin.

Se millaisen kuvan luot itsestäni on kuitenkin aivan jotain muuta kuin kuvien yhtenäisyys. Mietin paljon sitä, että millaisen kuvan annan itsestäni ihmisenä? Olenko somessani sellainen, että haluaisin itse lähestyä itseäni vai miettisinkö, että tuohon en haluaisi kyllä koskaan tutustua?

Toki perhe- elämä on muuttanut paljon kuvieni sisältöä, mutta en jotenkin koe enää tarpeellisena muutenkaan olla kovin seksynä somessa.. Tämän huomaa myös hyvin siitä, että 95% uusista seuraajistani on naisia (hehheh). Haluan tuoda esille oman vartaloni sellaisena kuin se on, mutta en koe tarvetta enää heilua kuvissa ilman paitaa vain koska voin.. Okei, jos minulla olisi se veistelty vatsa ja treenatut reidet, niin ehkä tilanne olisi toinen, mutta tällä hetkellä se tuntuu minulle itselleni jotenkin vieraalta, mutta niin tuntuu kyllä vielä vartalonikin.. Toisaalta en oikein tiedä, että mitä haluaisin minun seuraajilleni kertoa jos latailisin pitsipikkuhousukuvia tililleni. Se ei vain ole minun juttuni.

Koitan antaa itsestäni sellaisen kuvan kun mitä oikeasti olen, sillä olisi ihan kamalaa, jos tapaisin jonkun ihmisen ja hän sanoisi, että ”sain susta ihan erilaisen kuvan sun kuvien ja tekstien perusteella”.  Ymmärrän niitä, jotka haluavat pitää sen tietyn kuoren kun kirjoittelevat, mutta siinä kohtaa kun kirjoitin kaiken kansan luettavaksi minun jälkitarkastuksestani taisi viimeisetkin ”muurit” murtua :D. Tottakai minulla on asiani, jotka ovat minun omia asioitani ja ne pidetään visusti somen ulkopuolella. Kuvittelen kuitenkin olevani aikalailla samanlainen sählä niin somessa kuin somen ulkopuolellakin…  Oletko sinä koskaan pohtinut, että millaisen kuvan annat itsestäsi somesi kautta? 

img_7155

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Oletko somesi kaltainen?”

  1. Mäkin oon joskus miettinyt tätä. 😀 Pyrin olemaan blogissani rehellinen, mutta tottakai on paljon asioita joista en siellä kirjoita ja monesti muotoilen asiat tarkemmin. Kirjoittaessa pelissä ei ole eleitä ja ilmeitä – vaara tulla väärinymmärretyksi on suurempi.

    Mun mielestä se on ihan jees jos joku haluaa antaa itsestään erilaista kuvaa somessa. Ei ole mielestäni mitään velvoitteita olla somessa aito. Jotkut käyttävät sitä puhtaasti oman brändinsä luomiseen ja silloin ei välttämättä halua olla täysin oma itsensä. Harva varmaan on täysin oma itsensä aina livenäkään. 🙂 Mielenkiintoinen aihe!

    • Jep, ja yksi mikä on maailman vaikein laji kirjoittaessa on sarkasmi, se aina menee vikaan ainakin mulla 😀 Mä olen sun kanssa ihan samaa mieltä tosta, että se on ihan todella ok, jos joku haluaa luoda tietynlaisen someminän, onhan artisteillakin taiteilijanimet ja eikös cheekkikin ole tavallaan luonut cheekin ja Jare on ihan erilainen, sehän somessa on hienoa, että jokainen voi olla just mitä haluaa. Itse olen ehkä niin kertakaikkisen avoin ihminen, että en voisi pitää mitään someminää tai tavallaanhan jokaisella se on joka somessa on sillä mietinhän minäkin aina mitä julkaisen ja missä. Tää on ihan supermielenkiintoinen aihen ja varmasti tulevaisuudessa hyvin paljon tutkittukkin sellainen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta