Sunnuntai- illan kevennys… Kuvia vuosien takaa.

Törmäsin eilen yhteen kuvaani jossa olen noin 13- vuotias. Voin ainakin omalla kohdallani sanoa, että vuodet tekevät kyllä hyvää… Kävinkin vähän kaivelemassa facebookin suljettuja kansioita ja keräsin teille tänne muutamat helmet! Harmi kun ne parhaimmat yksilöt taitavat olla jossain minun saavuttamattomissani…

Olen pahoillani kaverit<3

emma11emma1111

Tähän kuvaan oli toinen näistä ihanista tytöistä kommentoinut, että ”kuuminta hottia”… Samaa mieltä – etenkin noista minun korkokengistäni. Huomatkaa myös tämä lakanaa apinoiva ihon väri. Vrt. alempi kuva, jossa olin löytänyt ilmaisen solariumin kuntosaliltamme..

emma12

emma111emma22emmamirva

Haha, tuolloin ei ollut vielä tietoakaan mistään kännykällä otetuista kuvista ja selfie- sanaa ei oltu edes keksitty vielä… Kuten viimeisestä kuvasta näkyy, silloin oli vanha kunnon digi- kamera ja oikeasti otettiin kameralla kuvia kun istuttiin iltaa, eikä räpsitty selfieitä puhelimella! Voi noita aikoja 😀

Eipä tänään muuta, ihanaa alkavaa viikkoa! Meillä on huomenna rokotuspäivä, yhyy..

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Sunnuntai- illan kevennys… Kuvia vuosien takaa.”

  1. Omg toi vika!! Mun nenässä tuoksuu varmaan edelleen toi Emporio Armanin Diamonds, oikee miestenkaataja!

    • Ahhahahaaa 😀 Voi noita aikoja voi itäkadun kämppä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta