Ai luoja, että mä vihaan tekniikkaa tänään…. Ja ne alekoodit mitä lupasin;)

sis. mainoslinkkejä

Tiedättekö, minulla on pinna tällä hetkellä niin kireällä tämän koneeni kanssa, että  minun tekisi mieli itkeä, siis ihan oikeasti itkeä. Olen tänään sananmukaisesti taistellut kuvia koneelle noin kolmen tunnin ajan. Jostain syystä minun lightroomini lakkasi lukemasta kuviani ja nyt en saa niitä oikein millään muokattua. On minulla sitten pari muutakin ohjelmaa, mutta luonnollisesti ne kaatuivat koko ajan. Tuntuu niin turhalta koittaa tehdä juttua blogiin kun kuvien lataukseen menee pieni valovuosi.

Voisin toki päästää itseni helpolla ja jakaa tänne vain puhelinkuvia, mutta kun en halua. Minä ja tekniikka on kyllä niin huono kombo keskenään ja sitten kun me ei Timon kanssa kumpikaan olla mitenkään hirveän fiksuja näiden koneiden kanssa, niin nämä pattitilanteet on aina todella turhauttavia. Alan oikeasti kallistua uuden koneen hankkimiseen päivä päivältä enemmän, toisaalta nyt tuntuu, että ongelma on lightroomin kanssa, joten ei se uusi laite tätä ongelmaa ratkaisisi….

Samaan aikaan minun puhelimeni on korjausarviossa, niin minulla on käytössäni tuo vanha iPhoneni ja siinä on kosketushäiriöinen laturi, joten se ei lataudu kuin muutaman prosentin tunnissa… Olin niinkun NÄIN raivona täällä 😀  Onneksi, siis onneksi on ihmisiä jotka tietää näistä hommista kaiken ja eräs ystävämme osasi tulla omalla koneellaan meidän koneelle ja ratkaisi koko tilanteen! Ihanaa kun ihmiset osaavat ja ihanaa, että he myös auttavat minun päiväni on taas pelastettu 🙂

Tää oli taas tällainen #firstworldproblem, mutta se jolla ei ikinä mene tekniikan kanssa hermo niin antaudu heti!

ellospostaus

*Converset täältä, maksimekko täältä, bombertakki Zara, samankaltainen täältä

Mutta ne alekoodit:

  • Koodilla 345718 25% alennusta lastenvaatteista, koskee myös merkkituotteita + säästät toimituskulut! Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia lastenvaatteita. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20).
  • Koodilla 345418  Tervetuliaistarjous! 50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Edut koskevat vain uutta asiakasta ja uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodinteksiilejä, sisäalvaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9 asti ja ne voi käyttää vain kerran.
  • Koodilla 354403 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT .Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt.  Etu on voimassa 31.12. 2016 asti.

Eli näistä vain valitsemaan! Shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ***

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta